Ekonomi

Dolar yıl sonunda o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi! Hemen bakın

Ekonomist Selçuk Geçer, konuk olduğu Youtube kanalında dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun yıl sonunda önce 30, daha sonra kademeli olarak 70 lira olacağını dile getirdi

Her tahmini bir bir tutan Ekonomist Selçuk Geçer, konuk olduğu Youtube kanalında dolar kuru ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada dolar kurunun yıl sonunda önce 30, daha sonra kademeli olarak 70 lira olacağını dile getirdi.

Milli Gazete'de yer alan son dakika haberine göre göre, yaptığı tahminler sebebiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, konuk olduğu programda kendisine gelen soruları yanıtladı.

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi... Hemen bakın...

Para Politikaları sonucu 1994'te yaşanan krizin tekrar yaşanabileceğini dile getiren Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer,  dolar kurunun yıl sonunda 30 lirayı görebileceğini dile getirdi.

Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi... Hemen bakın...

"DOLAR 30 TL'Yİ GEÇECEK"

Yatırımcıların gözdesi dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalar yapan Selçuk Geçer, dolar kuruna ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada son iki üç senedir pek sakin geçmiyor ama yine de sonbahara göre sakin sayılacağını dile getirerek, kış aylarının sert geçeceğini ve kur hareketleri açısından bakıldığında da sertleşmeye başlayacağını söyledi.

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, ben sadece enflasyonun etkisinin kura uygulanmasıyla dolar kurunun 30 TL'nin kıyısına geleceğini hatta geçebileceğini düşündüğünü dile getiren Selçuk Geçer, parite etkisi daha şiddetli olursa bu biraz daha yukarı olabileceğini de dile getirdi. Selçuk Geçer sözlerini şu cümlelerle tamamladı: "Para politikaları ile yönetilmeyeceğini hala anlamış değiller. Sadece algı ve sözle yönetilemez. Önce 30 ardından kademeli olarak 70 TL olacak."

TOKİ 81 il için flaş açıklama yaptı! 1.650 lira taksitle 2+1 ev fırsatı! Ev almak isteyen milyonlara son dakika müjdesi!

Altın için kritik tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! 1 gram bile altını olanlara şok! Hemen bu tarihe bakın!

Emekli promosyonlarında son dakika depremi! İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi, QNB, Garanti peş peşe duyurdu! Hemen bakın!

5 bankada peş peşe deprem! Akbank, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING arka arkaya açıkladı! Kararı duyan inanamadı! Hemen bakın!