Ekonomi

Dolar yükselecek yükselecek sonra da çakılacak! Doların saltanatı kısa sürecek! Dolarda flaş son dakika gelişmesi!

Dolarda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar ne olur? sorusunu soranlar için son dakika flaş açıklama geldi...Dolar/TL 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü  alış fiyatı 16,16 TL, satış fiyatı ise 16,23 TL'den işlem görüyor

Dolar/TL haftanın  üçüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü  alış fiyatı 16,16 TL, satış fiyatı ise 16,23 TL'den işlem görüyor. Yatırımcılar heyecanla doları takip ediyor. Yatırımcılar ''dolar ne olur'' sorusunun cevabını sorgulatmaya başladı.

Doların ne olacağına dair Ekonomist Dr. Artuğ Çetin flaş açıklamalar yaptı. İşte dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? Dolarda son dakika gelişmeleri neler? sorularının yanıtları...

DOLARIN SALTANATI KISA SÜRECEK

Ekonomist Dr. Artuğ Çetin,  youtube kanalından yapmış olduğu dolar açıklaması ile dolar ne olur? sorusunu cevapladı: Doların bir süre sonra gerileyeceğini ifade eden Çetin, "FED gıdım gıdım faiz artırıyor. Enflasyonun önüne geçmek için bunu yapıyorlar. FED bunu yaptığında doların değeri artacak. Ben dolarla ilgili net şunu söylemiştim, önümüzdeki dönemde dolar diğer para birimlerine karşı değer kazanacak. Sonra gerileyecek. Rezerv para birimi olmaktan çıkacak. İşte doların şu an artış dönemine girdik.

FED bu faizi bir anda yüzde 5’ler, 6’lara çıkarırsa dünya bunu karşılayamaz. Şirketler iflas eder. Temkinli bir ilerleyiş olacak. Bugün fahiş bir borç durumu var. Bu faiz artışı bir anda olmayacak. Doların bazı para birimlerine karşı değeri artacak. Gelişmekte olan ülkeler yeni meydana gelen olaylarla sarsılıyor. Bu süreçten artık dibe vurunca çıkılacak. Parasal reformla bu olacak. Bir süre dolar yanlısı bir yapı yaşayacağız. Ondan sonra bir rezerv problemi ortaya çıkacak" dedi. 

Dolar bugün kaç lira? Dolar dün ne kadardı? İşte 25 Mayıs 2022 güncel dolar kuru

DOLAR BUGÜN KAÇ TL 25 MAYIS 2022

Dolar bugün alış fiyatı 16,16 TL, satış fiyatı ise 16,23 TL'den işlem görüyor. 

Dolar 24 Mayıs Salı günü ise yükselişe geçti ve alış fiyatı 15,94 TL, satış fiyatı ise 16,04 TL seviyesinde güne başladı. Gün içerisinde yükselişe geçendolsr 16,15 lira seviyelerine kadar yükseldi. 

Dolarda büyük gün! Dolar fırtınalar estiriyor! 24 Mayıs 2022 dolarda son durum...

Elinde parası olanlar dikkat! Altın, dolar ve euro için kimsenin bilmediği yöntem ortaya çıktı! Bunu yapan kazanıyor

olar neden yükseliyor son dakika? Piyasalarda tansiyon yükseliyor