Ekonomi

Dolar yükseliyor! 20 Lira iddiası gerçekleşiyor mu? Dolar bugün ne kadar 23 Nisan 2022?

Milyonlarca yatırımcı ve elinde doları olanlar dolar kurunun bugün uluslararası piyasalarda ne kadar olduğunu araştırıyor. Dolar/TL bugün kaç lira 23 Nisan 2022? Dolar/TL bugün ne kadar? sorularının cevaplarını merak ediyor. 23 Nisan güncel dolar kuru....jpg" />Elinde doları olanlar ve dolar yatırımcıları dolar kurunu sabahın erken saatlerinden itibaren araştırmaya başladı

Elinde doları olanlar ve dolar yatırımcıları dolar kurunu sabahın erken saatlerinden itibaren araştırmaya başladı. Dolar/TL bugün ne kadar? Dolar kuru kaç lira? sorularının cevaplarını araştırırken dolar kurunun yükselişe geçtiğini gördüler. 

 

Dolar kuru haftasonunun ilk gününde uluslararası piyasalarda yükselişe geçti. Doların yükselmesi hemen akıllara uzmanlar tarafından son zamanlarda '' Dolar 20 lira olacak'' iddiası geldi. Uzmanlar dolar kurunun Temmuz ayına kadar 20 lira olacağını söyledi.

 

Dün  Fed Başkanı Jerome Powell, Mayıs ayı toplantısı için 50 baz puan artırımına gitme ihtimalini açıklamasının ardından dolar güç topladı. Peki dolar kuru bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira oldu? İşte 23 Nisan 2022 dolar kuru...

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? (23 NİSAN 2022 DOLAR FİYATI)

Dolar kuru haftanonunun ilk gününde (23 Nisan 2022) güne alış fiyatı 14,72 TL,satış fiyatı ise 14,76 TL seviyesinde işlem görüyor.

Dolar/TL dün alış fiyatı 14,69 TL, satış fiyatı 14,73 TL seviyesinde güne başladı. 

Dolarla işlem yapacaklar aman dikkat! 2000 yılından bu yana bir ilk yaşanacak

Dolar ve altın için bu ay son alan aldı! Yatırımcılar gemiyi kaçırmayın zararlı çıkarsınız

22 Nisan 2022 dolar/TL ne kadar? Son dakika dolar kuru