Ekonomi

Dolarda 20 TL beklentisi! Yatırımcılar hazır olun!

Dola/TL şu günlerde 14,60 ile 14,70 lira seviyelerinde işlem görüyor. Dolar kurunun yaz ayı gelmeden atak yapacağını duyuran ekonomist Atilla Yeşilada, yıl sonu dolar kurunda beklentisinin 20 TL olduğunu açıkladı. Dolar kurunun yıl sonuna kadar şu anki seviyelerinin çok üstünde olacağını aktaran Yeşilada, yatırımcılara bu konuda uyarılarda bulundu

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada yayımlamış olduğu videoda dolar kurundaki yıl sonu tahminini açıkladı. Dolar kurunun yıl sonuna kadar şu anki seviyelerinin çok üstünde olacağını aktaran Yeşilada, yatırımcılara bu konuda uyarılarda bulundu.

DOLAR ATAK YAPACAK

Dünya ve Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler eşliğinde para piyasalarında olabilecekleri tek tek değerlendiren ünlü ekonomist yaz ayı gelmeden doların atak yapacağını duyurdu.

Dünyaca ünlü kurumlar tarafından gelen açıklamar eşliğinde kendi açıklamalarını da ekleyerek yıl sonuna kadar dolar kurunun 20 TL seviyesine kadar yükselebileceğini  aktardı. 

Yatırımcılar dikkat! Dünyaca ünlü kurumların dolar kurundaki beklentileri şu şekilde;

DOLAR 20 TL'YE GİDEBİLİR

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ekonomist Atilla Yeşilada yatırımcıları uyararak şu bilgileri verdi:  IFC yıl sonu dolar kuru fiyatını 16,50 TL olarak belirledi. TCMB'nin kendi beklentilerine göre 18 TL ile 20 TL arasında değişkenlikler gösterebileceğini duyurdu. Birkaç öncesinde FOREX'in enflasyon ve dolar katosyonları anketi yayımlandı. Ankete göre dolar beklentisi 18-19 TL arasında yükseltti.

Dolar ne kadar oldu? 1 dolar ne kadar? İşte 5 Nisan 2022 dolar kuru...

Altın ve doların zirve yapacağı tarih belli oldu! Uzman isim açıkladı...

Dolar/TL yatay seyrine devam ediyor! İşte 4 Nisan 2022 son dakika dolar kuru...