Kent Haberleri

Doların yıl sonu göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Son 3 ay kaldı, acele etseniz iyi olur!

Dolar hakkında soru işaretlerini gidermek isteyen analistler, flaş bir açıklama yaptı! Doların sene sonunda göreceği rakam açıklandı! İşte doların yıl sonunu kapatacağı o rakam… Kafalarda oluşan soru işaretleri üzetrine analistlerden son dakika açıklamaları geldi

Vatandaşlar altın ve dolar piyasasında meydana gelen değişimler sebebiyle sene bitiminde doların kaç TL olacağını araştırmaya başladı. Kafalarda oluşan soru işaretleri üzetrine analistlerden son dakika açıklamaları geldi. Analistlerin flaş açıklaması şoke etti. Dolar bozdurmayı düşünen kişiler nefes bile almadan bu haberi dikkatle okumalı.

Euro ve dolar arasındaki yarışın kızışmasının ardından, analistler dolar için bir açıklama gerçekleştirdi. Endişeli bir izleyici kitlesine flaş bir şekilde doların 3 ay sonra, yıl sonunda geleceğini belirten rakam açıklandı.

Analistler, son olayların ardından doların fiyatının yıl sonunde en büyük zirveyi göreceğini belirtti. Ayrıca analistler, euro fiyatının yine dolardan daha düşük olacağını açıkladılar. Bir analist, şu anda piyasada lira fiyatlarını düzensiz hareket ettiren doların yılı zirveyle kapatacağını öngördü.

3 AY SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Dolar kuru ile alakalı son dakika açıklamaları gerçekleştiren analistler doların Ekim, ayında yükselişe geçeceğini duyurdu. Analistlere göre; bu yükseliş ivmesi hız kazanacak ve dolar sene sonunda 26 lira ve 30 lira arasında yerini alacak.

Peki, döviz fiyatlarında son durum ne? İşte piyasalarda son durum…

DOLAR BUGÜN KAÇ TL? DOLARDA SON DURUM

Milyonlarca yatırımcı doalrda son dakika gelişmeleri yakındna tkaip ediyor. Vatandaşlar bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar kaç TL oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar bugün alış fiyatı 18,56 TL, satış fiyatı 18,57 TL seviyesinde işlem görüyor. Dolar endeksi ise 111 bandında değerleniyor.

Euro dolar partiesi ise bugün yükseldi. Euro dolar paritesi 0,99 seviyesinde işlem görüyor. 

EURODA SON DURUM!

Piyasalarda FED rüzgarı etkisini yavaş yavaş kaybetmöeye başlarken euro dolara dur dedi. Özellikle ABD'nin borç yükünün 31 trilyon doları aşmasıyla euro/TL 18,54 TL seviyesine kadar yükselerek neredeyse dolarla eşit seviyeye geldi.

5 Ekim 2022 tarihinde dolar/TL 18,57 TL'den işlem görürken, euro/TL ise 18,54 TL seviyelerine kadar geldi. Tarihinin en dip seviyeleri gören İngiliz Sterlini ise toparlanma hareketi başlatarak çarşamba gününe 21,25 TL seviyelerinde başladı.

Altın 2 gün sonra bu kadar olacak! Analistler az önce açıkladı! Şimdi hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Dolar/TL'de ani yükselişler yaşanıyor! Elinde doları olanlar bakın neler oluyor
Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek! Selçuk Geçer'den korkutan açıklama! Çok pişman olursunuz