Ekonomi

Dolarda büyük deprem! Dolar bu ay bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini! Hemen bakın

Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, altın, dolar kurunun Eylül ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru bu ay ne kadar olacak? İşte her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini...Şeref Oğuz yatırımcıların gözdesi dolar kuru ise 'Dolar bildiğini okuyacak' ifadelerini kullanarak, rakam verdi

Piyasa ile ilgili çok önemli değerlendirmeler yapan Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, 'Panik atak kararlara dikkat' diyerek, altın, dolar, Borsa'nın eylül ayındaki serüvenin nasıl olacağını duyurdu. Şeref Oğuz yatırımcıların gözdesi dolar kuru ise 'Dolar bildiğini okuyacak' ifadelerini kullanarak, rakam verdi.

İşte dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz'un "Yine hazan mevsimi geldi. Ekonomiyi neler bekliyor?" başlıklı yazısı

Yazısında her ömrün bir eylülü vardır. Tıpkı her yılın hazan mevsimi gibi ifadelerini kullanan Şeref Oğuz, "Hazan, bağbozumu olduğu kadar yaprağın dal ile vedalaştığı zamanlardır; “yaprak, sıkılmıştı ağaçtan… Bahanesiydi sonbahar.” Eylül; ekonominin yıllık döngüsünde de farklı ve çoğu kez hüzünlü hazanları tanımayabiliyor." ifadelerini kullandı.

Dünya gazetesindeki yazısında misal şu anda yol aldığımız ekonomik kriz sürecinde eylül, yazdan farklı gelişmeleri de gündeme getireceğini kaydeden Şeref Oğuz, enflasyonun tırmanma şeridinde vites büyüteceğini dile getirdi.

DOLAR, BORSA, ALTINDA SON DAKİKA

Yazısında dolar, altın ve borsa ile ilgili de çok önemli bilgiler veren, Şeref Oğuz, enerjiye zam üstüne zam yağa dursun; eylülde faturalara bu zammın fazlaca yansımayacağını dile getirdi. Şeref Oğuz, zira ısıtma giderleri için ekim sonu hatta kasım ortasına kadar rahat olunacağını dile getirerek, gıda enflasyonu için eylül; dur durak vaat etmediğini söyledi. 

Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz, altın, dolar kurunun Eylül ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru bu ay ne kadar olacak? İşte her tahmini tek tek çıkan o isimden son dakika tahmini...

DOLAR BU AY BU RAKAMI GÖRECEK

Şeref Oğuz yazısında piyasalar cephesine bakıldığında borsadaki rallinin devam edeceğini dile getirerek yabancının izinden giden yerli yatırımcıların bazı hisseleri şaha kaldırırken fiyatlarda köpük baş gösterebileceğini de söyledi.

Yazısında doların bildiğini okuyacağını kaydeden Şeref Oğuz, Eylül ayında 20 TL'nin altında kalmanın başarı sayılacağını kaleme altı. Şeref Oğuz ayrıca altının dipten döneceğini belirterek, onsun dolara bağlı yeniden yükselme seyrine gireceğini de kaydetti.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarında deprem! 2023 maaş zammı açıklandı! Hemen son dakika 2023 maaşınıza bakın

Emekli promosyonuna 2.500 TL'lik son dakika zam geldi! Çılgın zammı duyan kulaklarına inanamadı! Hemen alabilirsiniz!

Altını olanlara şok! Her tahmini tek tek çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bakın!