Kent Haberleri

Dolarda büyük sarsıntının yaşanacağı gün belli oldu... Dolarda tarih verildi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarla ilgili yatırımcıları yakından ilgilendirecek bir tarih verdi. İşte Selçuk Geçer tarafından dolarla ilgili yapılan açıklamalar... Ekonomistler de dolar fiyaltarı hakkında her gün yeni açıklamalarda bulunuyor

Dolara yatırım yapan vatandaşlar doğal olarak doğal fiyatlarının hangi yöne gideceğini merak ediyor. Ekonomistler de dolar fiyaltarı hakkında her gün yeni açıklamalarda bulunuyor. Dolarla ilgili son açıklamalar ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. 

Döviz kurundaki dalgalanmalar altın ve dolar kurundaki dalgalanmaların hızlanması vatandaşları tedirgin etmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan ani düşüşler ve dolar kurundaki yükseliş üzerine uzmanlardan açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor.

Para piyasaları uzmanı ekonomist Selçuk Geçer ise dolar için 2 hafta sonrasını işaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Elinde doları olan vatandaşların 2 hafta daha beklemesi gerektiğini söyleyen Geçer tarih de verdi.

 

Ünlü ekonomist Geçer’in yaptığı tahmin açıklamalarına göre Türkiye2nin elindeki sıcak paranın tükendiğini belirtti. Dolar kurunda iki hafta içerisinde yükseleceğini söyleyen Geçer tahminlerini tek tek açıkladı.

Doların önümüzdeki dönemlerde 24-25 TL seviyelerini görebileceğini söyleyen Geçer, elinde dolar olan yatırımcıların diş sıkması gerektiğini belirtti.

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Güncel dolar kuru vatandaşlar tarafından sorgulatılıyor. Güncel dolar kuru ne kadar? Dolar kaç TL'den işlem görüyor? 21 Şubat Salı günü dolar ne kadar  oldu? Dolar bugün sabah saatleri itibariyle 18,86 TL'den işlem görüyor. Euro ise 20,12 TL'de işlem görüyor.