12 / 05 / 2024

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun

2023 Temmuz Fed faiz kararı 26 Temmuz günü gerçekleştirilecek. Fed faiz kararının ne olacağı merak edilirken, Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doları olanlar hazır olun...



FED FAİZ KARARI TEMMUZ 2023 NE ZAMAN AÇILANACAK?

Piyasaların merakla beklediği Fe faiz kararının temmuz toplant tarihi belli oldu.  Buna göre; FED faiz kararı toplantısı 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak ve 26 Temmuz akşamı saat 21.00'da kritik faiz kararı açıklanacak.

Fed faiz kararı açıklanamadan önce gözler ABD Merkez Bankası'na çevrildi.  Fed, bu haftaki toplantısında, politika faizini sabit tutması ve temmuz ayında 25 baz puanlık artışa gitmesi öngörülüyor.  Kredi ve para piyasası koşullarındaki sıkılaşmanın nasıl olacağı Banka'nın bundan sonraki politikalarını etkileyebileceği tahmin ediliyor.

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun

Bankanın faizleri beklenildiği üzere 25 baz puan artırması halinde, dolar kurunda yükselişler bekleniyor. Analistlerin ortak düşüncesi, doların 30 TL seviyesini geçmesi yönünde.

Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar/TL ne kadar oldu? 4 Temmuz 2023 dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı...


Geri Dön