Ekonomi

Dolarda deprem! Tahminleri peş peşe çıkan Selçuk Geçer flaş tahminiyle tir tir titretti! Gören inanamadı! Acil bakın!

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların radarına giren Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili bir son dakika tahmini daha yaptı. İşte detaylar...

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların ilgi odağı olan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili çok önemli son dakika açıklamaları yaptı.

Yaptığı dolar tahminleriyle gündemden düşmeyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını duyurdu.

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar 70 lira mı olacak? Dolar Eylül'de ne kadar olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...
 

BASKILANAN KURDA PATLAMA BEKLENTİSİ

Dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, dar bir bantta devam eden bir dolar kuru olduğunu dile getirdi, Geçer yaptığı açıklamada bunun bir süre daha devam edeceğini dile getirdi.

Yatırımcılarının yeni tahminlerini merakla beklediği Selçuk Geçer konuyla ilgili olarak açıklamada bu baskılanan kurda patlama olacağını dile getird. Selçuk Geçer, "Aşağı yönde bir sarkma olur mu.? Olmaz. Kısa vadeli bor. 182 milyar doların üzerine çıkmış borç var. Yarısı bankalara ait. Dolayısıyla bu parayı kısa vadede bulacakları mı? 6 buçuk milyar dolar IMF'den alındı mı alınmadı mı? bu önemli." dedi.


DOLAR 60 LİRA MI OLACAK?

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada "5 Nisan 1994 yılındaki hatalı politikaları daha hatalı yapıyoruz." şeklinde konuştu. Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Selçuk Geçer, herkesin dolar ve dövize eğiliminin arttığını kaydetti ve yabancı sermayenin ülkemizden çıkmaya devam ettiğini söyledi. 

Yaptığı açıklamada para çıkışının hızlanacağını dile getiren Selçuk Geçer, daha kritik bir süreçten geçildiğini kaydetti ve dış ticaret açığı turizmle kapatılmaya çalışıldığını söyledi. Selçuk Geçer konuyla ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında 1994 dönemindeki kırılma olursa doların 5 katlara kadar çıkacağını söyleyerek, bu kafa devam edilirse bedelinin ağır olacağını, bunun da doları 60-70 seviyelerine çıkartacağını bildirdi.

DOLAR KURU 60 LİRA MI OLACAK?

Yaptığı açıklamada "Dolar 60 lira olur mu? Dolar için rakam tahmin etmek mümkün değil." şeklinde konuşan Ekonomist Selçuk Geçer, doların 1 iki hafta içerisinde 18'in üzerine atacağını dile getirdi. Selçuk Geçer ayrıca bir iki hafta içinde 18 liranın üzerine giden sonra hızlı bir şekilde 18,80 giden dolar olacağını kaydederek, "Yani 12 liraya düşmez. Eylül sonunda bir bakacağız ki dolar 21 seviyelerinde" diye konuştu.

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bank peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören gözüne inanamadı!

TOKİ 2022 projelerinde son dakika! 81 ildeki ucuz konutlar için talep toplanıyor! Hemen bu habere bakın!

Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklileri hemen buraya bakın! 2023 maaş zammı için müjde geldi! Rakamı duyan inanamadı!