30 / 04 / 2024

Dolarda faiz hareketliliği! Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 23 Eylül Cuma dolar/TL kuru 

Dolarda faiz hareketliliği! Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 23 Eylül Cuma dolar/TL kuru 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolarda hareketlilik başladı. Piyasaların heyecanla beklediği faiz kararı beklentiler doğrultusunda açıklandı. Kararın hemen ardından dolar kuru yükselmeye başladı. Peki bugün dolar ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 dolar/TL kuru...



Dolart/TL kurunda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru Merkez Bankası faiz kararının ardından yükselişe geçti. Dün sabah 27,04 seviyelerinde işlem gören dolar kuru dün kapanışta 27,12 lira olmuştu. Yatırımcılar ise bugünkü dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç lira? Güncel dolar kuru kaç TL? soruları araştırılıyor. 

DOLARDA FAİZ HAREKETLİLİĞİ! BUGÜN DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Bugün dolar faizin etkisi ile güne hareketli başladı. Dolar alış fiyatı 27,081 lira, satış fiyatı ise 27,164 liradan işlem görüyor.

Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak? İşte merak edilenler...

DOLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Yatırımcılar doların yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini, sene sonuna kadar doların 40 lira seviyesine ulaşacağını açıkladı.

 Dolarda faiz hareketliliği! Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 23 Eylül Cuma dolar/TL kuru 

KÜRESEL PİYASALAR POZİTİF SEYREDİYOR!

Küresel piyasalar, önemli merkez bankalarının para politikası kararlarının açıklandığı ve yoğun veri gündeminin olduğu haftanın son işlem gününde pozitif seyrediyor. Bugün dünya genelinde açıklanacak öncü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verileri yatırımcılar tarafından yakından takip edilecek.

Bu haftanın genelinde,  küresel çapta merkez bankalarının para politikası kararları açıklanırken, gelecek döneme dair alınan sinyaller ile faizlerin uzun bir süre yüksek seviyelerde tutulabileceği beklentisi arttı.

ABD Merkez Bankası (Fed) ve İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) ardından bugün de Japonya Merkez Bankası (BoJ) politika faizinde değişikliğe gitmeyerek sabit bıraktı.

Analistlere göre, Fed'in politika faizini beklentiler doğrultusunda sabit bırakmasına karşın yılın geri kalanında bir faiz artışına daha gidebileceğinin sinyalini verildiği belirtilirken,  Fed Başkanı Jerome Powell'ın, enflasyonun hedefe yaklaşması için daha kat etmesi gereken uzun bir yol olduğunu söylediğini hatırlattı.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Merkez Bankası faiz kararından sonra Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması: Dolar 29 TL hayırlı olsun!

Geri Dön