26 / 06 / 2024

Dolarda kırmızı alarm! Ekonomist Devrim Zelyurt altını çizerek uyardı! 30 TL'ye düşecek!

Dolarda kırmızı alarm! Ekonomist Devrim Zelyurt altını çizerek uyardı! 30 TL'ye düşecek!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, dolarla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Zelyurt doların 30 TL'ye düşeceğini açıkladı.



ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından piyasalarda hareketlilik başladı. Altın fiyatları kritik veriler sonrası yükselişe geçerken, dolar kuru aşağo yönlü seyrine devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar düşmeye devam edecek mi, dolar ne kadar olacak?'' sorularını  araştıtırken Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların 30 liraya düşüceğini açıkladı.

DOLAR YORUMU SON DAKİKA!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, doların geleceği konusunda kriritik değerlendirmelerde bulundu. Zelyut'un değerlendirmesine göre, hükümetin alacağı tasarruf önlemleri doların büyük düşüşler yaşamasına neden olabilir. Zelyut'un tahminine göre, doların en fazla 30 liraya düşmesi bekleniyor. 

 Dolarda kırmızı alarm! Ekonomist Devrim Zelyurt altını çizerek uyardı! 30 TL ye düşecek!

DOLAR FENA DÜŞECEK

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, hükümetin tasarruf paketiyle ilgili  çarpıcı bir açıklama yaparak dolar yatırımcılarına kötü haber verdi. Ünlü ekonomist Devrim Zelyut, "Yapısal reformların yapılması gerekiyor. Dolar çok fena düşer. En fazla 30 liraya düşer. Çünkü bu paketi de satın alırlar" ifadelerini kullandı. 

Peki bugün dolar ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar kaç lira? Serbest piyasada döviz kurları ne kadar? İşte 16 Mayıs 2024 dolar/TL kuru...

DOLAR BUGÜN NE KADAR? KAPALIÇARŞI'DA DOLAR KAÇ TL? 16 MAYIS 2024 DOLAR KURU

16 Mayıs dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar kaç TL? Serbest piyasada döbviz kurları ne kadardan satılıyor?'' sorularının yanıtlarını araştırıyır. Kapalıçarşı'da dolar kuru bugün 32,077 lira, satış fiyatı ise 32,112 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 34,80 lira, satış fiyatı ise 34,91 liradan işlem görüyor.

Dolar son viraja giriyor! İslam Memiş'ten dolar yatırımcılarını titreten yorum!  Doların yönü bu hafta...

Geri Dön