07 / 05 / 2024

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Dolar yeni bir rekora doğru koşuyor. Öngörüleri ile yatırımcılara yol gösteren Selçuk Ger ise o tarihe dikkat çekti. İşte detaylar...



9 HAZİRAN’A DİKKAT

Geçer, tüm bunların yanında, 9 Haziran’da toplanacak Avrupa Merkez Bankası’na dikkat çekerken, “"Müdahaleyi ellerinden geldiğince yapacaklar. Kısa vadelerde oluyor. Merkez Bankası müdahalesi yok. Yakın dönemde yaptı bunu. Sonrasında bir daha yine müdahale etmedi. Kamu bankaları piyasalara müdahale ediyor. Ama zararları biz ödüyoruz. Hazine'de para aktarıldığında bizim cebimizden çıkıyor. İktidar seçimi kaybederse kur daha da agresifleşecek. Amerika'da her gelişme Türkiye'yi de etkiliyor. Avrupa Merkez Bankası 9 Haziran'da toplanacak ama oradan bir faiz kararı çıkmayacak. Eğer sürpriz bir faiz artışı olursa işler karışacak" şeklinde konuştu.

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Haziran 2022 tarihinde saat 01.12’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,14 Türk Lirası, euro 18,42 Türk Lirası, altının gramı ise 1.021,95 Türk Lirası değerinde.

Aylık 73 bin liraya 15 milyon işçi alınacak! İşte aranan meslek grupları ve şartlar

Bu şehirde yaşayan çiftçilere müjde! 30 milyonluk destek

Gram Altın 1000 lirayı geçerken altın yatırımcısının gözü kulağı açıklanacak bu kararda! Altın almayı düşünenler dikkat

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön