02 / 05 / 2024

Doları olan olmayan buraya koşsun! Hemen buraya bakın! Son dakika...

Doları olan olmayan buraya koşsun! Hemen buraya bakın! Son dakika...

Dolarda yaşanan son dakika gelişmeleri yakından izleniyor. İnanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Eğer doğru çıkarsa herkes karalar bağlar... 



Dolar bugün ne kadar? 4 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!DOLAR SINIRLARI ZORLAYACAK!

Doların yıl sonuna kadar sözde aşılamaz sınırı aşıp 20 TL'yi aşacağını söyleyen uzmanlara göre bu artışın temel nedeni enflasyon.

Piyasa bir süredir faiz indiriminden bahsediyor. Uzmanlar, faiz indirimlerinin doları olumsuz etkileyeceğini söylüyor. Sonuç olarak, yıl sonuna doğru dolar fiyatları üzerinde olumsuz bir etki göreceğiz. Belirli bir çizgide tutulan dolar kuru, yatay seyrini terk ederek olumsuz bir etkiyle yukarı yönlü bir eğriye dönecek.

Yılbaşının ardından ise 20 TL bandına oturacak ve artık yoluna bu çizgiden devam edecek. Bu konudaki tahminlerin gerçekleşip gerçekleşmediğini görmek ilginç olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön