22 / 05 / 2024

Doları olanlar dikkat! Hazırlıklarınızı yapın, artık bir nefes kadar yakın! Analistler peş peşe açıkladı!

Doları olanlar dikkat! Hazırlıklarınızı yapın, artık bir nefes kadar yakın! Analistler peş peşe açıkladı!

Analistler, dolarda kasım ve aralık ayına vurgu yaptı. Doların büyük bir atakla sene sonunu kapatacağının altını çizen analistler, beklenen kur seviyesini paylaştı. İşte bütün ayrıntılar...



Analistler doların yükseleceği tarihi açık açık dile getirdi. Piyasalarda sert rüzgarların yaşanacağının altını çizen analistler, Kasım ve Aralık ayında dolar kurunun 20 lira üzerine çıkacağının altını çizdi.

Analistler, Merkez Bankası'nın beklenti anketi hedeflerinin gerçekçi olmadığını, ancak bu yıl içinde yüksek dolar oranlarından bahsetmeye devam edeceğini aktardı.

Analistler, aynı zamanda dolar kurunun yükselişine sürdüreceğine işaret etti.

Peki, dolar ne kadar olacak? Dolarda son durum ne? İşte analistlerden gelen flaş açıklamanın ayrıntıları...

Analistlerden flaş iddia! Ortalık çok karışacak! 1 Doları olan kişileri bile ilgilendiriyor!DOLAR SENE SONUNDA 25 TL OLACAK!

Dolar kuruna yönelik dikkat çekici açıklamalar gerçekleştiren analistler doların rekora koşacağını açıkladı. Analistlere göre dolar bu yılı  21-25 lira seviyelerinde kapatacak.

Peki, Dolarda son durum ne? İşte 16 Kasım 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön