Ekonomi

Doların 1 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Ya şimdi bakın ya da sonsuza dek pişman olun!

Altın ve dolar piyasalarında yaşanan hareketliliğin ardından pek çok vatandaş ne yapacağını şaşırırken; Analistler doların 1 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. İşte detaylar...Aklı karışan pek çok kişi bir sonraki hamlesi için araştırmaya başladı

Altın ve dolar piyasalarında yaşanan hareketliliğin ardından pek çok vatandaş ne yapacağını şaşırdı. Aklı karışan pek çok kişi bir sonraki hamlesi için araştırmaya başladı. Vatandaşlar, "Dolara yatırım yapalım mı? Dolar bozduralım mı? Dolar almanın zamanı mı?" gibi sorulara yanıt arayışındayken; Analistler doların 1 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. İşte detaylar...

Tüm dünyanın gözlerini üzerine çeken dolarda son durum ne? Dolar, 20 yıl sonra yeniden 110 seviyesini aştı. Avrupa'yı avcuna alan enerji krizi nedeni ile dolar piyasanın hakimi olmuş durumda.

DOLAR 1 AY SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Endişeli hava devam ederken, analistler doların 1 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Analistler doların izleyeceği rota konusunda hem fikir olsa da bir ay sonra göreceği rakam konusunda oldukça kararsız. Analistlere göre; dolar 1 ay sonra 21 lira ve 25 lira aralığında olacak.

 

SELÇUK GEÇER'DE 25 TL OLACAK DEMİŞTİ!

Dolarda yaptığı nokta atışları ile tanınan Selçuk Geçer, doların Eylül ayında 20 TL Kasım'da ise 25 TL olacağını açıklamıştı. Fakat Geçer'in Eylül tahmini henüz gerçekleşmedi.

DOLAR YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Doların yükselişinin ardından vatandaşlar piyasaları yakından izliyor. Dolar kuru bugün alış fiyatı 18,26 TL, satış fiyatı ise 18,28 TL seviyesinde işlem görüyor. 

 

JEROME POWELL'DAN ŞOKE EDEN AÇIKLAMA

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell’ın yapmış olduğu konuşmalar sonrası altın fiyatları için yatırımcılara son derece önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş, şu şekilde konuştu:

"Altın, gümüş gibi önemli emtialar ciddi şekilde baskılanmaya tüm şekli ile devam ediyor. Özellikle bu baskılanma kısa zaman için kalıcı şekilde olmayabilir.

Enflasyon rakamları da artmaya devam ediyor. Jeopolitik riskler, resesyon riskini falan düşünürken altın fiyatları tekrar yükseliş gösterebilir ons bazında. Gram altın tarafındaki öykü ise tamamen değişik. İstesek de istemesek de doların uluslararası piyasalardaki tüm değer çıkışları içeride dolar - lira kurunun 18.20 lira seviyesinin üzerinde tutulmasına neden oluyor.

Dolar kuru için 2022 senesinin son çeyreğinde ise 20 lira - 21 lira seyirlerinde bugünkü ekonomik şartlarda bir rakam beklemekteyiz. Eğer bu düşüncemiz gerçekleşir ise gram altın – Türk Lirası bazında yeni rekorlar da görme ihtimalimiz çok çok muhtemel. Mesela 1. 200 TL – 1. 450 tl bu masada kalmaya devam ediyor. Bununla birlikte emtia fiyatlarındaki bugünkü seyirler orta ve uzun vadede baktığımızda alım fırsatı verdiğini düşünüyorum."

Altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler uyardı! Cüzdanını alan kuyumcuya ışınlanacak! Hemen bakmayan bin pişman!

Selçuk Geçer 'küçük kıyamet' için tarih verdi! Dolarda dudak uçuklatan tahmin

Uyanın... Dolarda kıyamet kopuyor! 2 dev bankadan beyin yakan tahmin! Bu kadar da olmaz