Ekonomi

Doların 20 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!

Dolar yeniden yükseliş hızı kazandı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise doların geleceğini araştırmaya başladı. Vatandaşların telaşlı araştırmaları üzerine Analistler doların 20 gün sonra geleceği rakamı açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise doların geleceğini araştırmaya başladı

Dolar yeniden yükseliş hızı kazandı. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise doların geleceğini araştırmaya başladı. Fiyatların yükselişe geçmesi ile pek çok kişi "Dolar bozduralım mı? Dolar satalım mı? Dolar daha fazla yükselecek mi?" gibi soru işaretleri ile boğuşmaya başladı. Vatandaşların telaşlı araştırmaları üzerine Analistler peş peşe açıkladı.

Avrupa'daki enerji krizi ve Çin ile ABD arasında süren gerginlikle 20 sene sonra dolar yeniden 110 seviyesinin üzerine çıktı.

Dolar endeksi, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası'nın (Fed) ultra şahin para politikası duruşunu Eylül ayında da sürdüreceğine ilişkin beklentilerin artnası, Avrupa'daki enerji krizi ve Çin ve Amerika arasında süren gerginlik ile beraber 20 sene sonra yeniden 110 seviyesinin üzerini gördü.

Doların yükseliş hızını gören yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyenler dolarda yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Dolar geçtiğimiz yıl Aralık ayında 18.41 seviyelerine çıkarak zirveye oturmuştu. Şimdilerde yeniden yükselişe geçen dolar, analistler tarafından ortaya atılan iddialara göre 20 gün sonra yeni rekorunu kıracak.

Birçok Analist doların 20 gün sonra 19 TL olacağını öne sürüyor. Selçuk Geçer ise geçen ay yaptığı açıklamalarda doların Eylül'de 20 TL'yi test edeceğini belirtmişti.

DOLARDA NOKTA ATIŞI YAPAN SELÇUK GEÇER DOLAR İÇİN TARİH VERDİ!

Dolar ile ilgili şoke eden açıklamaları ile tanınan Selçuk Geçer, doların Eylül'de 20, Kasım'da 25 TL olacağını bildirdi. Yıl sonu için 35 TL'nin büyük bir olasılık olduğunu da hatırlattı.

ALTIN YORUMLARI İLE TANINAN İSLAM MEMİŞ: DOLAR EN FAZLA 25 TL OLUR!

İslam Memiş ise sadece sene sonuna yönelik tahminler yapmıştı. Yıl sonunda doların 21 TL ve 25 TL arasında değişebileceğini duyurmuştu. Doları yatırım aracı olarak görmediğini sürekli tekrarlayan Memiş, gram altında ise bin 20 TL ve bin 40 TL seviyesinin izlendiğini açıkladı.

DOLAR YAKINDAN İZLENİYOR

Doların alış fiyatı güne 18,30 TL'den başlarken satış fiyatı 18,27 TL olarak kaydedildi. Şu dakikalar itibari ile doların satış fiyatı 18,27 TL, alış fiyatı ise 18,23 TL bandından işlem görüyor. 

ALTIN PİYASASINDA SON DURUM NE?

Gram altının satış fiyatı güne bin 3 lira 7 kuruştan başlarken, satış fiyatı bin 19 lira 17 kuruş olarak kaydedildi. An itibariyle gram altının satış fiyatı bin 20 lira 2 kuruş olurken alış fiyatı bin 7 lira 44 kuruştan işlem görüyor.