Ekonomi

Doların 22 gün sonra göreceği rakam! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun bakın

Dolarda yaşanan hareketlilik sonrası piyasalarında ne olacağı yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken, analistler doların 22 gün sonra geleceği rakamı açıkladı! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen koşun bakın, keşke demeyin.Vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken, analistler uyardı! Analistler "Sakin olun ve uzun vadeli düşünün

Dolarda yaşanan hareketlilik sonrası piyasalarında ne olacağı yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken, analistler uyardı! Analistler "Sakin olun ve uzun vadeli düşünün." ifadelerini kullandı.

Ne yapacağını şaşıran birçok kişi doların bir sonraki seviyesini merak ediyor. Vatandaşlar, "Dolara yatırım yapalır mı? Dolar satalım mı? Dolar almanın zamanı mı?" gibi soruların yanıtını araştırırken; Analistler doların 22 gün sonra geleceği rakamı duyurdu. İşte detaylar...

20 senenin ardından yeniden 110 seviyesini aşarak merak dolar, Avrupa'yı avcuna alan enerji kriziyle güç kazandı. Analistler doların en az yüzde 10 fiyatlanacağını düşünüyor.

DOLAR 22 GÜN SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Analistler doların 22 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Analistler doların yükseleceği konusunda hem fikir olsa da geleceği seviye konusunda karasız. Analistlere göre; dolar 22 gün sonra 21 lira ve 25 lira seviyelerinde olacak.

SELÇUK GEÇER 25 TL OLACAK DEMİŞTİ!

Dolarda tahminleri ile akıllarda yer edinen Selçuk Geçer, doların Eylül ayında 20 lira olacağını ve bu seviyede tutunması durumunda Kasım'da ise 25 liraya kadar çıkacağını belirtmişti. Ancak Geçer'in Eylül tahmini henüz gerçekleşmedi.

İSLAM MEMİŞ SENE SONU 21 OLUR DEDİ!

Altın taraftarı olarak tanınan İslam Memiş, doların ancak sene sonunda 21 lira olacağını düşündüğünü belirtmişti. Ayrıca İslam Memiş'e göre; dolar bir yatırım aracı değil ödeme aracı.

Peki, dolar ve euroda son durum ne? Dolar kaç TL? Euro kaç TL? İşte ayrıntılar...

 

DOLAR VE EURO MERAKLA TAKİP EDİLİYOR

Doların yükselişinin ardından vatandaşlar piyasaları yakından izliyor. Dolar kuru alış fiyatı bügüne 18 lira 32 kuruştan, satış fiyatı ise 18 lira 40 kuruş seviyesinden başladı. Şu dakikalar itibari ile doların alış fiyatı 18 lira 32 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira 38 kuruş bandından işlem görüyor. Euro satış fiyatı 18 lira 31 kuruş olurken, alış fiyatı 18 lira 21 kuruş olarak kaydedildi. Euro/Dolar paritesi ise 0.99 seviyelerinde. 

Mutfak tüpüne indirim müjdesi! Büyük tüpün fiyatı 38 TL birden düştü! Aygaz, İpragaz, Mogaz 8 Eylül 2022 fiyat listesi.

Altında düşüş kalıcı değil! Analistler peş peşe açıkladı! Yıl sonunda o rakamı görecek! Şimdi bakın, sonra üzülmeyin!

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!