Ekonomi

Doların 30 gün sonra geleceği rakam! 15 değil 20 hiç değil! Analistler teker teker uyardı! Acilen bakıp, gardınızı alın!

Doların yeniden rekor kırma çabları üzerine vatandaşlar doların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Dalgalı seyir nedeni ile yatırım yapmaktan endişe duyanlara analistlerden son dakika açıklaması geldi! Dolar 30 gün sonra o rakamı görecek!Dalgalı seyir nedeni ile yatırım yapmaktan endişe duyanlara analistlerden son dakika açıklaması geldi! Vatandşlar doların hangi yöne gideceğini merakla araştırıken analistler doların 30 gün sonra göreceği rakamı açıkladı

Doların yeniden rekor kırma çabları üzerine vatandaşlar doların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Dalgalı seyir nedeni ile yatırım yapmaktan endişe duyanlara analistlerden son dakika açıklaması geldi! 

Vatandşlar doların hangi yöne gideceğini merakla araştırıken analistler doların 30 gün sonra göreceği rakamı açıkladı.

EYLÜL'DE DOLARIN KADERİ YENİDEN YAZILACAK!

Doların kaderi Eylül ayında yapılacak olan FED toplantısına bağlı. Doların hareketleri FED'in faiz kararına göre şekillenecek. Dolar Eylül ayında 20 TL'yi zorlayacak. Eğer dolar 20 TL'ye tutunmayı başarırs bir sonraki durağı 25 TL olacak!

 

SELÇUK GEÇER'DE AÇIKLADI

Selçuk Geçer'de Eylül'de doların 20 TL olacağını düşünenler arasında yer alıyor. Geçer aynı zamanda dolarn Kasım ayına 25 TL olacağını öne sürdü.

GEÇER YİNE KIYAMET SENARYOSUNU YAZDI

1994 senesinde yaşanan krizinden daha kötü günlerin geleceğini belirten Geçer, adeta kıyamet senaryosunu yazdı. Dört beş kat artış yaşanacağını açıklayan Geçer, ekranlarda 17 TL olan doların birden 60, 70 TL'ye çıkma ihtimali olduğunu söyledi.

 

İSLAM MEMİŞ ALTINDAN YANA!

İslam Memiş, doların bir yatırım aracı olmadığını düşündüğünü belirtiyor. Doların ödeme aracı olduğunu belirten Memiş, doların yıl sonunda 21 TL'yi göreceğini açıkca belirtiyor. İslam Memiş, dolar yerine altına yönlendiriyor.

DOLAR YAKINDAN İZLENİYOR! 

Dolar kuru bugün yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar kuru dün kazandı ve bugün gücünü korumak için çabaladı. Dolar dün uluslararası piyasalarda 0,49 artış yaşadı. Bugün ise yüzde 0,14 yükseliş yaşadı.

Dün Dolar/TL alış fiyatı 18.20 TL, satış fiyatı 18.23 TL olarak kaydedildi. Bugün yani 28 Ağustos 2022 dolar alış fiyatı 18.21 TL, satış fiyatı 18,24 TL olarak işlem görüyor.

BİM’de iPhone şenliği! Bütün marketleri bırakın BİM’e koşun! 28 Ağustos 2022 fiyat listesi

330 bin polise şok! Polis maaş promosyonu kaç lira olacak? İşte polis maaş promosyonu 2022...

Subaru XV Ağustos fiyatları zamlandı mı? Subaru XV fiyatı kaç TL oldu? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kredi kartı olanlar için flaş haber! Başınıza bu geldiyse hemen bildirin