Ekonomi

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmadan, nefes bile almayın!

Analistlerden flaş bir son dakika açıklaması geldi. Dolar bozdurmayı aklından bile geçirenler bu haberi okumadan nefes bile almayın. Dolar 4 ay sonra bu kadar olacak! İşte doların 4 ay sonra geleceği seviye...Piyasalarda hissedilen endişeli hava vatandaşın aklını karıştırken, Analistlerden flaş bir son dakika açıklaması geldi

Dolar ve altın piyasalarında yaşanan dalgalanmanın ardından, vatandaşlar sene sonunda doların göreceği rakamı merak ediyor. Piyasalarda hissedilen endişeli hava vatandaşın aklını karıştırken, Analistlerden flaş bir son dakika açıklaması geldi. Dolar bozdurmayı aklından bile geçirenler bu haberi okumadan nefes bile almayın.

 

Euro'nun yeniden dolar karşısında galip gelmesinin ardından, analistler açıkladı. Doların 4 ay sonra yani sene sonunda geleceği rakam açıklandı. Analistlerden peş peşe flaş açıklamalar yaptı. 

Doların son zamanlarda yaşananlardan sonra en az yüzde on fiyatlanacağı kanaatinde olan analistler de euronun yeniden doların altına kalacağını açıkladı. Mevcut piyasada Türk Lirası bakımından riskli hareketler yapan doların yıl sonunda göreceği rakam duyuruldu.

1 AY SONRA 25 OLACAK!

Dolar kuru ile alakalı son dakika açıklamaları yapan analistler doların Eylül'ün ardından geleceği rakamı da verdi. Analistler doların Eylül sonuna doğru doların 20 Türk Lirası'nı test edeceğini belirtti. Analistler, doların 20 TL seviyesinde tutunması durumunda Kasım'da 25 Türk Lirası'na kadar çıkabileceğini belirtiyor.

 

4 AY SONRA DOLARI OLANA PİYANGO VURACAK!

Analistler yıl sonunda doların en az 20 lira en fazla ise 35 lira olacağını belirtti. Analistler doların 4 ay sonra göreceği rakam konusunda hem fikir olmasa da hepsi doların düşmeyeceğini söylüyor.

İSLAM MEMİŞ: DOLAR SENE SONUNDA 21 TL OLACAK!

Dolara mesafeli tavrı ile bilinen İslam Memiş, doların yıl sonunda 21 TL seviyelerini göreceğini söylüyor. Memiş, ayrıca her açıklamasında doların yatırım değil ödeme aracı olduğunu vurguluyor.

SELÇUK GEÇER 35 TL BİLE OLUR!

Yazdığı kıyamet senaryolarıyla dikkat çeken Selçuk Geçer, doların sene sonunda 30 lira 35 lira seviyelerini görebileceğini dile getiriyo. Geçer, ayrıca 60, 70 TL gibi seviyelerin geleceğini de belirtti fakat bunun için bir tarih vermedi.

Peki, dolarda son durum ne? Dolar kaç lira? Bugün 1 dolar ne kadar? Euro ne kadar? 1 Euro kaç TL? İşte piyasalarda son durum...

DOLAR VE EURO'DA SON DURUM

USD TLALIŞ: 18,356    
EUR TL ALIŞ: 18,247    
EUR USD ALIŞ:    0,9941    
USD TL SATIŞ:   18,413
EUR TL SATIŞ:   18,360
EUR USD SATIŞ:   0,9972
Altın 8 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!
Doların 8 gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra ah vah demeyin!
3 bin 340 TL hesaplara yatacak! Perşembe günü başlıyor! Her ay PTT'den almayı unutmayın!