Ekonomi

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar ve altın piyasasında hareketlilik sürerken vatandaşlar yıl sonunda doların göreceği rakamı araştırıyor. Piyasalarda hakim olan hareketli hava vatandaşı endişelendirirken, Analistler kritik son dakika açıklaması geldi. Dolar 4 ay sonra 21 değil 30 değil o rakamı görecek! Piyasalarda hakim olan hareketli hava vatandaşı endişelendirirken, Analistler kritik son dakika açıklaması geldi

Dolar ve altın piyasasında hareketlilik sürerken vatandaşlar yıl sonunda doların göreceği rakamı araştırıyor. Piyasalarda hakim olan hareketli hava vatandaşı endişelendirirken, Analistler kritik son dakika açıklaması geldi. Dolar bozdurmayı aklından bile geçirenler bu haberi okumadan hareket etmeyin!

Bir yukarı bir aşağı derken dengesizleşen doların 4 ay sonra yani yıl sonunda geleceği rakam belli oldu. Analistler ardı arkası gelmeyen flaş açıklamalar yaptı. 

Dolar endeksinin 20 yılın en yüksek seviyesini görmesiyle Euro yerle bir oldu. Dolar 20 yılın ardından yeniden 110 seviyesini gördü. Doların son zamanlarda yaşananlardan sonra en az yüzde on fiyatlanacağıı belirten analistler de euronun doların altına kalacağını açıkladı. Mevcut piyasada Türk Lirası bakımından ince bir ip üzerinde cambazlık yapan doların yıl sonunda göreceği rakam duyuruldu.

1 AY SONRA 25 OLACAK!

Dolar kuru ile ilgili kritik açıklamalar yapan analistler doların Eylül'ün ardından geleceği rakamı açıkladı. Analistler doların Eylül sonuna doğru doların 20 Türk Lirası'nı test edeceğini açıkladı. Analistler, doların 20 TL seviyesini tutunursa Kasım'da 25 Türk Lirası'nı göreceğini düşünüyor.

4 AY SONRA DOLARI OLAN KÖŞEYİ DÖNECEK!

Analistler sene sonunda doların en az 20 Türk Lirası en fazla ise 35 Türk Lirası olacağını söylüyor. Analistler doların 4 ay sonra göreceği rakam konusunda farklı rakamlar verse de düşüş olmayacağını söylüyor. 

İSLAM MEMİŞ SENE SONUNDA 21 TL OLACAK DİYOR!

Dolara her zaman mesafeli yaklaşan İslam Memiş, doların yıl sonunda 21 TL seviyelerini göreceğini söylüyor.

SELÇUK GEÇER 35 TL BİLE OLUR DİYOR!

Yazdığı kıyamet senaryoları ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların sene sonunda 30 ve 35 TL seviyelerini göreceğini belirtiyor. Ayrıca Geçer, 60, 70 TL gibi seviyelerin geleceğini söylemişti.

DOLARDA SON DURUM NE?

Dolar kurunun bugün alış fiyatı 18,28 TL, satış fiyatı ise 18,32 TL seviyesinde işlem görmeye başladı. Doların alış fiyatı şu dakikalar itibari ile 18,33 TL olurken, satış fiyatı 18,39 TL olarak kaydedildi. Euro dolar paritesi ise sabah saatlerinde 0,98 seviyesindeyken şimdi 0,99 seviyelerinde geziniyor. 

Altının 4 ay sonra geleceği rakam! Analistler uyardı! Cüzdanını alan kuyumcuya ışınlanacak! Hemen bakmayan bin pişman!

Doların 1 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Ya şimdi bakın ya da sonsuza dek pişman olun!

Doların 20 gün sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Doları olan, olmayan herkes acilen baksın!