Ekonomi

Doların 8 gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakın, sonra ah vah demeyin!

Doların geleceği rakam merak konusu olmuşken, analistler peş peşe doların 8 gün sonra göreceği rakamı paylaştı. Hemen bakın, sonra ah vah demeyin! İşte doların 8 gün sonra göreceği rakam... 7'den 70'e herkesin yakından takip ettiği dolar için 8 gün sonrasına dikkat çekildi

Euro'nun tekrar doları geçmesinin ardından vatandaşlar, doların geleceği bir sonraki seviyeyi araştırmaya başladı. 7'den 70'e herkesin yakından takip ettiği dolar için 8 gün sonrasına dikkat çekildi. Doların geleceği rakam merak konusu olmuşken, analistler peş peşe doların 8 gün sonra göreceği rakamı paylaştı. İşte doların 8 gün sonra göreceği rakam...

 

DOLAR 8 GÜN SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Amerikan Merkez Bankası FED'in 20-21 Eylül tarihlerinde duyuracağı faiz kararı ile doların kaderi yeniden yazılacak. Para piyasaları uzmanları FED'in 20-21 Eylül'de 75 baz puanlık faiz arttırma olasığının oldukça yüksek olduğunu belirtiyor. 

Analistler, bu olasılığın gerçekleşmesi durumunda Amerikan Doları'na dönük yatırım talebinin artmaya yatkın olacağını bildirdi.

Analistler, dolar daha fazla faiz getirisi vereceği için uluslararası yatırımcıların da ellerindeki yabancı döviz varlıklarını dolara çevirmeye başlayabileceklerini bildirdi.

 

Bu ihtimallerin gerçekleşmesi durumunda dolar 8 gün sonra TL karşsında daha fazla değerlenecek. Analistler, FED'in faiz arttırması durumda Türk Lirası'nın değer kaybedeceğini bildirdi. 

Analistlere göre; dolar 8 gün sonra 19 lira sınırını geçip rekoru zorlayacak.

DOLAR VE EURO'DA SON DURUM NE? EURO VE DOLARDA SON DAKİKA...

Yatırımcılar haftanın ikinci gününde doların kaç TL olduğunu merak ediyor. Doların sabah saatlerinde alış fiyatı 18.23 TL, satış fiyatı ise 18.33 TL seviyelerinde kaydedildi. An itibari ile doların alış fiyatı 18.35 TL, satış fiyatı 18.41 TL. Euro'nun alış fiyatı 18.32TL, satış fiyatı 18.43 TL olarak izlendi. Euro/Dolar paritesi ise 1.00 seviyelerinde seyrediyor.

Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Analistler şimdi açıkladı! Buraya bakmadan sakın yatırım yapmayın!
Dolarda tarihi zirveye yakın yatay seyir! Her şey olabilir, gardınızı alın! Şimdi bakın, pişman olmayın!
Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke demeyin!