18 / 05 / 2024

Doların o rakam olmasına 1 gün kaldı! Doların kokusunu bilen Selçuk Geçer bu defa bombayı patlattı

Doların o rakam olmasına 1 gün kaldı! Doların kokusunu bilen Selçuk Geçer bu defa bombayı patlattı

Piyasaların uzmanı Selçuk Geçer’den dolar için flaş açıklamalar gelmeye devam ediyor. Geçer, ağustos ayının bitimine bir gün kalmışken dolar tahminini açıkladı. Geçer, ağustos ayı tahminini açıklarken yıl sonu tahminini de yineledi. İşte detaylar…



"BİR ANDA DOLAR KURUNU 60 LİRA - 70 TÜRK LİRASI OLARAK GÖREBİLİRİZ"

Geçer, önümüzdeki zamanlarda hayata geçecek olan para politikalarının değişmediği takdirde doların yukarı çıkacağını ifade etti.

Eğer bu politikalarda ısrar gelir ise direnirler ise kırılmanın olacağını dile getiren Geçer, "Bu durum bizi 5 Nisan 1994 senesine götürür, dört - beş katına kadar artışlar görürüz. Bir anda 17 Türk Lirası olarak gördüğümüz dolar kurunu 60 Türk Lirası - 70 Türk Lirası olarak görürüz. Umudum öyle bir şey olmaması yalnız bu işin yalnız para politikaları ile hala anlamış değiller. Yalnız olarak algı ve söz ile yönetilemezsin" şeklinde konuştu.

"BU BÖYLE KALAMAZ, BU BÖYLE DEVAM EDEMEZ"

Enflasyon rakamları ile ilgili de öngörüler gerçekleştirirken bu durumun kura yansımasının 30 Türk Lirası - 35 Türk Lirası bandını bulacağını ifade eden Geçer, % 80’ni gören enflasyon için bunun sürpriz olmadığını da ifade ederek sözlerini, "Zaten biz şu anda 30 lira - 35 lira aralığında dolar kuruna hakimiz fakat Türkiye'de en ucuz şey dolar. Bu böyle kalamaz, bu böyle devam edemez" şeklinde cümlelerini tamamladı.

Doların o rakam olmasına 1 gün kaldı! Doların kokusunu bilen Selçuk Geçer bu defa bombayı patlattı

Araba fiyatlarında görülmemiş indirim! Formül işe yaradı! Bu haber okunmadan araba alınmaz

BİM’de iPhone 13 Pro bayramı! A101, Migros ve CarrefourSA’yı bırakın hemen BİM’e koşun! 30 Ağustos 2022 fiyat listesi

Maaşlara zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde son dakika gelişmesi! Siz de hemen öğrenin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön