Altın & Dolar

Doların yarından sonra ne kadar olacağı belli oldu! Geri sayım başladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden hazır olun

Doların yarından sonra ne kadar olacağı belli oldu! Geri sayım başladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden hazır olun... Seçimden sonra dolar ne olur? Dolar seçimden sonra ne kadar olacak? soruları merak ediliyor

Milyınların beklediği Cumhurbaşkanı seçimlerine sayılı saatler kala gözler dolar kuruna çevrildi. Seçimden sonra dolar ne olur? Dolar seçimden sonra ne kadar olacak? soruları merak ediliyor. Doların yarından sonra ne kadar olacağı belli oldu! Geri sayım başladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden hazır olun.

DOLAR YARINDAN SONRA NE KADAR OLACAK?

Milyonlarca yatırımcı doların yarından sonra ne kadar olacağını merak ediyor. Konu ile ilgili ekonomistlerin yorumlarını takip eden vatandaşlar  için uyarılar ve açıklamalar gelmeye devam ediyor.

14 Mayıs seçiminden sorna dolar kurunda yukarı yönlü hamleler görülürken, yarınki seçimden sonra doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Doalr seçimden sonra yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı Selçuk Gerçer'den geldi. 

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların seçim sonrasında ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcıları başlatan uyaran Selçuk Geçer, elinizdeki dolara sahip çıkın dolar yükselecek diyerek uyarılarda bulundu.

Geçer doların seçimden sonra rekor kıracağını açıkladı. Doların seçimden sonra 35 TL seviyesine kadar yükseleceğini öngörüyor.

27 Mayıs dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar kaç TL? Bugün dolar ne kadar? Son dakika dolar/TL kuru...

BUGÜN DOLAR NE KADAR? 27 MAYIS CUMARTESİ DOLAR/TL KURU!

27 Mayıs Cumartesi dolar kuru ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar/TL kaç lira? soruları merak ediliyor. Dolar kuru bugün güne  yüzde 0,70 artışla başladı. Dolar/TL kuru 21,30 TL'den alınıp
21,80 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0708 bandında hareket ediyor.

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatlarında beklenmeyen düşüş! Nedeni belli oldu! Altın yatırımcıları hemen bakın!

Seçimden sonra dolar ne olur? Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Uzman isimden üst üste uyarı geldi!