Ekonomi

Dolarla ilgili flaş gelişme! Az önce rakamlar açıklandı! Yarın dolar ne olacak? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar ile ilgili flaş gelişme az önce yaşandı. Dolar/TL kuru, piyasaların açılması ile birlikte alış satış rakamları açıklandı. Peki bugün dolar kaç TL? Dolar ne kadar? Yarın dolar ne olur; düşer mi, yükselir mi? Son dakika dolar kurDün 18,27 TL seviyesinde işlem gören dolar/TL kuru bugün düşüşe geçti

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dün 18,27 TL seviyesinde işlem gören dolar/TL kuru bugün düşüşe geçti. Az önce rakamlar açıklandı ve dolar/TL kurunun bugünkü değeri belli oldu.Peki bugün dolar kaç TL? Dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Yarın dolar ne olur; düşer mi, yükselir mi? Son dakika dolar kuru 25 Ağustos 2022...

Dolar kuru dün Fed'in şahin kararlar alacağına yönelik beklentilerinin artması ile ibreyi yukarı çevirdi. 18,27 TL seviyesine kadar yükseldi. Euro dolar karşısında 20 yılın en düşük seviyesine gelirken, dolar resmen fırladı. 

Peki dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü  işlem gününde yani 25 Ağustos Perşembe günü piyasalardaki dördüncü işlem günü nasıl başladı? Dolar kuru ne kadar? Dolar kuru, hafta sonuna nasıl başladı? Piyasalarda haftanın dördüncü gününde son durum ne? Doların durumu ne? İşte 25 Ağustos Perşembe günü dolar kuruna dair merak edilen detaylar…
 

RAKAMLAR AÇIKLADI;  DOLAR BUGÜN KAÇ TL? (25 AĞUSTOS 2022)

Dolar dün alış fiyatı 18,21 TL, satış fiyatı 18,27 TL seviyesinde işlem gördü. Bugün ise dolar kuru alış fiyatı 18,18 TL, satış fiyatı ise 18,23 TL seviyesinde işlem görüyor.

Dün, yurt içi piyasalarda ve uluslararası piyasalarda euro dolar karşısında değer kazandı. Parite 13 Temmuz tarihinden sonra bir kez daha 1'in altına geriledi. Euro/dolar paritesi 1'in altına inerek 0,9967 seviyesini test etti.

DOLAR YARIN NE OLUR?

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Herkes dolar kurunun ne olacağını, kaç lira seviyelerine yükseleceğini merak ediyor. Dolar kuru bugün 18,23 TL bandında işlem görürken, yarın ne olacağı merak ediliyor.

Dünyanın dört bir yanından akademisyenler, merkez bankacıları ve piyasa katılımcılarının yer aldığı Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu bugün ABD'nin Wyoming eyaletinde başlayacak. "Ekonomi ve Politika Üzerindeki Kısıtlamaların Yeniden Değerlendirilmesi" başlığı altında gerçekleştirilecek sempozyum, iki gün sürmesi bekleniyor.  ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell da sempozyum kapsamında yarın bir konuşma yapacak.

Piyasalar yarın Powell'ın yapacağı konumaya odaklanırken, doların yönünde etkili olması bekleniyor. 

Dolarla ilgili flaş gelişme! Analistler az önce açıkladı

Dolar için korkutan rakam resmen belli oldu! Analistler açıkladı! Bu rakam gerçekleşirse, altın batar! Çok acil bakın