Ekonomi

Dolar/TL değer kazandı! Dolar neden yükseliyor? 20 Nisan son dakika dolar kuru...

20 Nisan Çarşamba günü vatandaşlar piyasalarda döviz kurlarını takip etmeye devam ediyor. Dolar kuru her geçen gün değer kazanırken, milyonlarca kişi ''Dolar neden yükseliyor'' sorusunun cevabını merak ediyor. İşte doları yükselten nedenler ve bugünkü dolar kuru... jpg" />Dolar kuru, yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından haftanın ilk işlem gününde de takip edilmeye devam ediyor

Dolar kuru, yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından haftanın ilk işlem gününde de takip edilmeye devam ediyor. Dolar geçtiğimiz hafta, Rusya Ukrayna Savaşı ile ilgili gelen haberler doğrultusunda dalgalı seyir izledi. Bu hafta ise dolar kuru değer kazanmaya başladı. Dolar ne zamana kadar yükselecek?  Dolar düşer mi, yükselir mi? Dolar/TL bugün kaç lira oldu? İşte merak edilenler...

 

Dolar kuru dün güne  alış fiyatı 14,63 lira, satış fiyatı ise 14,67 lira seviyesinde başladı. Bugün ise güne alış fiyatı 14,64 TL, satış fiyatı ise 14,67 TL seviyesinde başladı.

Peki dolar bugün kaç lira oldu? Dolar/TL  kapanışta kaç lira oldu? işte don dakika dolar kuru...

DOLAR NEDEN YÜKSELİYOR? DOLAR DEĞER KAZANDI

 

Peki dolar/TL bugün kapanışta ne kadar oldu? Dolar kuru 20 Nisan 2022 kaç lira? Son dakika dolar kuru...

DOLAR KURUNDA SON DAKİKA

Dolar şu dakikalarda alış fiyatı 14,66 lira, satış fiyatı ise 14,69 lira seviyesinde işlem görüyor. Dolar kuru bugün güne yüzde 0,16 atışla başladı. Dolar kuru bugün alış fiyatı 14,64 TL, satış fiyatı ise 14,67 TL seviyesinde işlem gördü. 

 

Dolar kuru dün güne  alış fiyatı 14,63 lira, satış fiyatı ise 14,67 lira seviyesinde başladı.  Dolar 18 Nisan Pazartesi sabahına alış fiyatı 14,59 TL, satış fiyatı ise 14,66 TL seviyesinde başladı.

Dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? İşte son dakika dolar kuru...

Elindeki doları satıp Türk lirası yaparak faize koyanlar dikkat! Artık sona erdi

Dolar bu hafta ne oldu? Dolar gelecek hafta ne olur? Dolar düşer mi, artar mı?

Dolarda esnafın belini bükecek karar! Kısıtlama getirildi, bol keseden dağıtamayacaklar

Altın bugün ne kadar? Altın fiyatları güncel gram altın, çeyrek altın ne kadar? 18 Nisan altın fiyatları

Elinde doları olanlar dikkat! Merkez Bankası kuralı değiştirdi