02 / 05 / 2024

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!

Milyonların takip ettiği dolar/TL, yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı ve şu dakikalarda 9,48 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar dün en düşük 9,4110 ve en yüksek 9,6243 seviyelerini gördü. Geçtiğimiz hafta zirveye çıkan dolar/TL, dün günü önceki kapanışın yüzde 0,5 altında 9,5439 seviyesinde kapattı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni işlem gününe de düşüşle başladı ve 9,4770 seviyesinde işlem görüyor.  Aynı dakikalarda avro/TL  10,9980'den, sterlin/TL de  13,0390'dan satışa sunuluyor.

Dolar endeksi yüzde 0,1 düşüşle 93,9'dan işlem görürken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 artışla 1,1603'ten işlem görüyor.

Dolar/TL güne düşüşle başladı! İşte bugünkü dolar kuru!

Analistler, şimdiye kadar açıklanan bilançolara göre üçüncü çeyrekte şirketlerin karlılıklarının beklentilerin üzerinde gerçekleşmeye devam ettiğini belirterek, 93.5-94.0 bandında hareket eden dolar endeksinde olası kırılmanın devam ettiğini söylediler.

Dolar düşüşe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön