03 / 05 / 2024

Dolar/TL güne rekorla başladı!

Dolar/TL güne rekorla başladı!

Döviz kurlarında rekor seviyeler gelmeye devam ediyor. Dün 7.45'i geçen dolar/TL, bu sabah piyasaların açılmasıyla birlikte rekor seviyelerini güncelledi ve 7.4550'nin üzerine çıkardı.



Dün 7.45'i geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesini gören dolar/TL, bugün de yükselişini sürdürüyor.

Dünya gazetesinin aktardığına göre; Piyasalar açılmadan önce 7.43 düzeyinde seyreden dolar/TL, piyasalarda işlemlerin artmasıyla birlikte yeniden yönünü yukarıya çevirdi. Kur tarihi seviyelerini 7.4557'ye çıkardı.
Sonrasında bir miktar gerileyen dolar/TL saat 10:31'de 7.4473'ten değerleniyordu. Aynı dakikalarda euro/TL ise 8.8220'den, BİST 100 Endeksi ise yüzde 0.40 primle 1.0180 puandan işlem görüyordu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön