30 / 04 / 2024

Dolar/TL yatay seyrine devam ediyor! İşte 4 Nisan 2022 son dakika dolar kuru...

Dolar/TL yatay seyrine devam ediyor! İşte 4 Nisan 2022 son dakika dolar kuru...

Dolar almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar haftanın ilk gününde, şu dakikalarda 14,72 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki dolar/TL bugün kaç lira oldu? İşte son dakika dolar kuru...



4 NİSAN 2022 DOLAR KURU!

Dolar/TL 4 Nisan sabahında alış fiyatı 14,65 TL, satış fiyatı ise 14,71 lira seviyesinde güne başladı. Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde dolar kuru 14,71 lira seviyesinde kapanış yaptı. Dolar/TL nisan ayının ilk haftasında da yatay seyrine devam ediyor.

Dolar/TL bu hafta ne oldu? Gelecek hafta doların yönü neresi?

Dolar kuru bugün ne kadar oldu? İşte 3 Nisan 2022 dolar kuru!

Dolar kurunda son durum! Dolar bugün kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön