02 / 05 / 2024

Dome Residence Çekmeköy!

Dome Residence Çekmeköy!

Firma: Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş.

Proje: Dome Residenc

Taşbina İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen ve 2 boktan meydana gelen Dome Residence Çekmeköy fiyatları 209 bin liradan başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...



Dome Residence Çekmeköy projesi, İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. 2 bloktan oluşan Dome Residence Çekmeköy projesinde 10 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Proje, Taşbina İnşaat tarafından tarafından hayata geçiriliyor.


Toplamda 84 daireden meydana gelen Dome Residence Çekmeköy'de 1 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon kat bahçeli konutlar yer alıyor. 


Teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Dome Residence Çekmeköy projesinde daireler peşin ödeme ile yada banka konut kredisi sistemi ile satın alınabiliyor. Bir çok sosyal olanağın bulunduğu Dome Residence Çekmeköy'de, dinlenme alanları, spor alanları, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu gibi sosyal aktivite alanları da yer alıyor.


Dome Residence Çekmeköy iletişim bilgilerine göre projeye 0216 484 55 03 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 


Dome Residence Çekmeköy nerede?


Metroya yürüyüş mesafesinde yükselen proje, Buyaka, İKEA ve benzeri alışveriş merkezlerine çok yakın mesafede konumlandırılıyor. Dome Residence Çekmeköy, TEM karayoluna 10 dakika, Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 10 dakika, Boğaziçi köprüsüne 15 dakika mesafede yer alıyor.


Dome Residence Çekmeköy ulaşım;


Dome Residence Çekmeköy Telefon: 0216 484 55 03

Dome Residence Çekmeköy Web Adresi: www.domeresidence.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön