06 / 07 / 2024

Donald Trump, Oprah Show için temizlik görevlisi oldu

Donald Trump, Oprah Show için temizlik görevlisi oldu

Donald Trump, Oprah Show"un bu haftaki bölümünde imparatorluğunun her kademesindeki işlerin ne kadar ciddiye alındığını göstermek için kolları sıvıyarak sahip olduğu otellerden birinde kiralık hizmetli olarak görev yaptı



Emlak milyarderi Donald Trump, Amerika"nın en çok izlenen televizyon şovlarından biri olan Oprah Show"un bu haftaki bölümünde imparatorluğunun her kademesindeki işlerin ne kadar ciddiye alındığını göstermek için kolları sıvıyarak sahip olduğu otellerden birinde kiralık hizmetli olarak görev yaptı.

Odaları temizleyen, resepsiyon masasında bekleyen ve kapıcılığa kadar otelde birçok iş yapan Trump bu sayede çalışanların motivasyonlarına da olumlu etkiler bıraktığını söyledi. Oprah Show"a altı yıllık eşi ile birlikte katılan 64 yaşındaki Trump önceki iki evliliğinde yaptığı hatalardan çok şey öğrendiğini ve bu sebeple son eşi Melania Knauss-Trump ile çok mutlu olduklarını belirtti. Önceki iki eşinden beş çocuk sahibi olan Donald Trump, televizyon şovunda kendini tam bir aile babası olarak gördüğünü söyledi.
Hürriyet


Geri Dön