28 / 04 / 2024

Donald Trump ve Robert de Niro baktı, Demirören aldı!

Donald Trump ve Robert de Niro baktı, Demirören aldı!

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Cristiano Ronaldo ile ortak olmak istediği Portekiz 'in Maderia adasındaki turizm tesisinin daha önce ABD 'li aktör Robert de Niro ile dolar milyarderi Donald Trump 'a teklif edildiği, ancak kabul görmediği bildiril



Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören 'in, Real Madrid 'in dünya çapındaki yıldızı Cristiano Ronaldo ile ortaklaşa yapacağı turizm projesinin detayları ortaya çıktı.

Portekiz 'in Madeira adasının Porto Santo bölgesinde, 10 hektarlık bir alana yayılacak otel ve lüks villalardan oluşacak projenin 3 yıllık geçmişi olduğu öğrenildi. 2008 'de Ronaldo ve Portekiz 'in emekli yıldızı Figo tarafından kamuoyuna tanıtılan turizm bölgesinin, ABD 'li ünlü aktör Robert de Niro, ABD 'li dolar milyarderi Donald Trump, Sporting Braga Başkanı Antܛnio Salvador gibi isimlere teklif edildiği, ancak kabul görmediği bildirildi.

Ronaldo, Manchester United 'da forma giyerken, İngiliz ve ABD 'li zenginleri adaya çekmek amacıyla golf sahalarının da yer aldığı ve Dubai 'deki lüks otellerle aynı seviyede olması planlanan otelin 7 yıldızlı düşünüldüğü de ifade edildi. Otele ismini de verecek Ronaldo 'nun o tarihte para yerine imajını ortaklığa koymak istediği de vurgulandı.

Portekiz basını geçtiğimiz günlerde Madrid aktarmalı özel bir uçak ile Madeira adasına gelen Cristiano Ronaldo 'nun yanında menajeri Jorge Mendes ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve 5 Türk 'ün bulunduğunu yazdı. Adada 5 saate yakın inceleme yapan heyete Porto Santo Belediye Başkanı Roberto Silva 'nın eşlik ederek yatırım yapılacak bölgeyi gezdirdiği ve mayıs ayında başlanması için anlaşma sağlandığı yazıldı.

Bu arada Demirören 'in ortak olmak istediği projede, Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho 'nun yer almayacağı, Figo, Ronaldo ve menajer Jorge Mendes 'in ise ortaklığa katılacağı belirtildi.
Milliyet/MEHMET çİFTçİ


Geri Dön