17 / 06 / 2024

Dow Bina çözümleri yeni ürününü tanıttı!

Dow Bina çözümleri yeni ürününü tanıttı!

 Yakıt faturalarının el yaktığı günümüzde ısı yalıtımının ne kadar önemli olduğu anlaşılmaya başlandı. Ancak yalıtım yaptırılacağı zaman ürün seçiminde büyük kararsızlık yaşanıyor



 Yakıt faturalarının el yaktığı günümüzde ısı yalıtımının ne kadar önemli olduğu anlaşılmaya başlandı. Ancak yalıtım yaptırılacağı zaman ürün seçiminde büyük kararsızlık yaşanıyor. Fiyat odaklı seçilen kalitesiz ürünler ile yapılan uygulama ne yazık ki kısa ömür ile tüketiciye sıkıntı yaşatıyor. Bilinen markaların ürünlerini tercih etmek isteyenler ise kalite standartlarına uygun olmayan ancak benzer ürünlerle yanıltılabiliyor. Piyasada sık taklit edilen ürünlerin başında ise dünyada XPS levhaların en eski üreticisi olan Dow Bina çözümleri"nin mavi renkli STYROFOAM marka ürünleri geliyor. Dow Bina çözümleri, sektörde bir ilk olan yeni uygulamasıyla, sektörün kanayan yarası merdiven altı üretim ve bundan doğan haksız rekabete œdur demeyi hedefliyor.

CE beyanına sahip STYROFOAM mavi renkli ısı yalıtım levhalarının üzerine Dow logosunu basan yalıtım devi, böylece tüketicileri kalitesiz ürünlerle yapılan yalıtımdan ve boşa harcanan paralardan korumayı ve taklitlerinden ayrılmayı hedefliyor.

Dow Bina çözümleri Yapı Ürünleri Satış Müdürü Gökhun Kurt, CE Belgeli STYROFOAM mavi renkli ısı yalıtım levhalarını artık logolu olarak ürettiklerini açıkladı. Her bir dış cephe ısı yalıtımı levhasının üzerine uzaktan da algılanabilecek şekilde Dow logosunun basıldığını belirten Kurt, böylece ürünlerinin mavi renkli kalitesiz taklitlerinden kolayca ayrılmasını sağladıklarının altını çizdi. Mantolamada kullanılan ürünlerde 29 mW düşük ısı iletkenlik değerine sahip ve CE İşareti taşıyan tek ürünü üretiklerini söyleyen Kurt, logo uygulaması ile kalitesiz ve ısı iletkenliği yüksek ürünlerin kendi ürünleri ile karıştırılmaması için bu adımı attıklarını vurguladı.

CE beyanına sahip STYROFOAM mavi renkli ısı yalıtım levhaları, su emmeyen yapısıyla zamanla değişmeyen ısı yalıtım performansı gösteren ve uygulama sonrası sorun çıkarmayan ideal bir ürün. Bina içinde ise küf ve rutubet oluşumunu engelleyen STYROFOAM levhalar, böylece binanın bakım ve onarım masraflarını azaltıyor, sağlıklı ve konforlu mekanlar yaratıyor.

Ayrıntılı bilgi almak için Dow Bina çözümleri"ne 0216 571 16 00 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Geri Dön