29 / 04 / 2024

Dr. Cem Kınay Rixos Hotels’in Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Dr. Cem Kınay Rixos Hotels’in Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Turizm sektörünün öncülerinden Dr. Cem Kınay, deneyimini ve vizyonunu Rixos Hotels’in gücü ile birleştirdi. Kınay, dünya markası yolculuğunu sürdüren Rixos Hotels’in Yönetim Kurulu Üyesi oldu...



Rixos Hotels, gelmiş olduğu başarılı noktadan hedeflediği dünya markası yolculuğunun yönünü belirlerken süreci yönetmek üzere gücünü turizmin duayenlerinden Dr. Cem Kınay ile birleştirdi. Kınay, uluslararası deneyim ve vizyonu ile, yurtiçi ve yurtdışı tüm otellerin operasyonel yönetiminin yanısıra, büyüme, satış ve marka stratejisinden de sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Rixos Hotels Grubu’na katıldı.  


Rixos Hotels’den yapılan açıklamada; halihazırda Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika, CIS, Orta ve Doğu Avrupa’daki tesisleriyle hizmet veren Rixos Hotels’in, Kınay’ın uluslararası deneyim ve vizyonuyla gruba kazandıracağı ivme ile daha da güçleneceğinin altı çizildi. Dr. Cem Kınay ise, bundan sonraki misyonunun Rixos Hotels’in kurucusu Fettah Tamince’nin vizyonunda bugüne kadar başarıyla gelmiş olan markanın beraberce daha da güçlü ve kalıcı bir dünya markası haline getirmek olduğunu belirtti.


Dr. Cem Kınay kimdir?


Dr. Cem Kınay, bugüne kadar sahip olduğu bir çok ortak turizm projesi, geliştirdiği markalar ve aldığı ödüllerle turizm sektörünün dünya çapında bilinen isimlerindendir. Girişimci ruhuyla 20 yılı aşkın süredir özellikle turizm sektöründe dünya genelinde sıradışı hizmet konseptleri oluşturan Kınay, Avusturya merkezli Gulet Touristik ve Magic Life otellerinin kurucusu olarak 90’lı yılların Türkiye’deki zor turizm koşullarına alternatif geliştirerek Avrupalı turisti ‘her şey dahil’ konsepti ve Türkiye ile tanıştırdı. 1997’de Avusturya’da “Yılın Adamı” seçildi,  2006’da da Avusturya Cumhurbaşkanı tarafından Avusturya Devlet Nişanı ile ödüllendirildi.


 


Geri Dön