03 / 05 / 2024

Dr. Gökhan Taş yeni kitabı için Bursa'da imza günü düzenledi!

Dr. Gökhan Taş yeni kitabı için Bursa'da imza günü düzenledi!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü Bursa’da gerçekleştirdi.



Dünyada binlerce girişimciye iş fırsatı sunan, gayrimenkul danışmanlığında dünyanın 1 numaralı markası olan Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, Türkiye’nin en küçük şehirlerinden birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin, gayrimenkul danışmanlığında dünya birincisi olma yolundaki ilkelerini, altın değerinde tüyolarla anlattığı ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü Bursa’da gerçekleştirdi.


Girişimcilik kariyerinde zirveye ulaşmak isteyen okuyucuların ve girişimcilerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde altın değerinde tavsiyelerini paylaşan Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, Bursa Deniz Gayrimenkul’de düzenlenen imza gününde,  “Şans bulduklarınızdır, başarı değiştirebildikleriniz” dünyada ikna etmeniz gereken en önemli kişi kendinizdir. Bu kitap, Anadolu’nun herhangi bir köyünde doğup, Türkiye’nin en küçük şehirlerinden  birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin doktorluğu değil de girişimciliği tercih etmesinin  ve süt satarak başladığı satış serüveninde gayrimenkul satışında dünyanın 1 numarası olmasının hikâyesidir” diyor.


KİTABIN SATIŞ GELİRİYLE ANADOLU’DA OKUL YAPILACAK...

Dünya çapında 6 kıtada 54 ülkede bulunan Coldwell Banker 3500'e yakın ofis ile 100 bin den fazla Gayrimenkul Danışmanıyla hizmet veren, gayrimenkulde dünyanın 1 numaralı markası Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, bir Anadolu genci olarak, hayata bakış açısını, başarı ve başarısızlıkla dolu renkli hayat öyküsünü kaleme aldı. Girişimci olmak ve kendi hikayesini yazmak isteyenlere ilham oluşturan ‘Çekilin Ben Doktor Değilim’ kitabının satış geliriyle, Dr. Gökhan Taş  annesi adına Anadolu’da bir okul yaptırmayı hedefliyor. 


Dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş’ın kitabında yer alan girişimcilere tavsiyeleri arasında, “Yola çıkmadan önce yol arkadaşını iyi seçeceksin, çöle Eskimo ile kutuplara Bedevi ile gidilmez. Bu yolun her santimine ayak basarak gelmiş biri olarak gayrimenkul danışmanlık sektöründe yer gösteren değil de yol gösteren olmayı birçok insana öğretme fırsatım oldu” ifadeleri de yer alıyor.


Gökhan Taş’ın Çekilin, Ben Doktor Değilim isimli kitabı çıktı! 





Haber Bursa Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Coldwell Banker'ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, Türkiye'nin en küçük şehirlerinden birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin, dünya birincisi olma yolundaki ilkelerini, altın değerinde tüyolarını anlattığı 'Çekilin, Ben Doktor Değilim' isimli kitabının imza gününü Bursa'da gerçekleştirdi. 

ŞANS BULDUKLARINIZDIR! 

Girişimcilik kariyerinde zirveye ulaşmak isteyen okuyucuların ve girişimcilerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde altın değerinde tavsiyelerini paylaşan Coldvvell Banker'm Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, Bursa Deniz Gayrimenkul'de düzenlenen imza gününde, "Şans bulduklarınızda, başarı değiştirebildikleriniz" dünyada ikna etmeniz gereken en önemli kişi kendinizdir. Bu kitap, Anadolu'nun herhangi bir köyünde doğup, Türkiye'nin en küçük şehirlerinden birinde büyüyüp, dünyanın zirvesine yürüyen bir Türk gencinin doktorluğu değil de girişimciliği tercih etmesinin ve süt satarak başladığı satış serüveninde gayrimenkul satışında dünyanın 1 numarası olmasının hikâyesidir" diyor. 

Bursa Haber

Geri Dön