İş Fırsatları

DSİ personel alımı 2022 başvuru tarihi açıklandı! Devlet su işleri 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

DSİ personel alımı başvurularında beklenen açıklama sonunda geldi! DSİ personel alımı başvuruları temmuz ayında başlayacak. Peki, Devlet Su İşleri personel alımı ne zaman yapılacak? İşte başvuru tarihi ve başvuru şartları...Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımına ilişkin beklenen açıklama sonunda geldi! Birçok kişi uzun zamandır başvuru tarihinin açıklanmasını bekliyordu

Devlet Su İşleri personel alımı uzun zamandır pek çok kişi tarafından araştırılıyor ve yakından takip ediliyor. Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımına ilişkin beklenen açıklama sonunda geldi! Birçok kişi uzun zamandır başvuru tarihinin açıklanmasını bekliyordu. Sonunda başvuru trarihi ve başvuru şartları belli oldu.

Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı ne zaman yapılacak? İşte başvuru tarihi ve başvuru şartları...

Devlet Su İşleri Personel Alımı başvuruları 20 Temmuz’da başlayacak ve 30 Temmuz tarihine kadar sürecek. Devlet Su İşleri şimdilik 196 destek personel alacak. Başvurular, elektronik ortamda e-Devlet - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ internet sitesinden e- Devlet şifresi ile çevrimiçi şekilde gerçekleştirilecek.

DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular; 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 9.30’da başlayacak, 30 Temmuz 2022 tarihinde saat: 23.59'da son bulacak. Başvurular, elektronik ortamda e-Devlet - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ internet sitesinden e- Devlet şifresi çevrimiçi şekilde gerçekleştirilecek.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet sitesi üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri değerlendirilmeyecek, şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular da kabul onaylanmayacaktır.

Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı ne zaman yapılacak? İşte başvuru şartları...

DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR? 

Başvuracak adaylarda aranılan özelikler ve 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesindeki genel şartlar ve ilan edilen münhal pozisyon için belirtilen özel şartlar olması gerekiyor. İlana göre, personel alımında 2020 Yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınacak.  İşte o şartlar:

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde! 45 bin TL maaşla personel alımı yapılacak!

Yazın vazgeçilmezi bisikletler A101'de satışta! A101'den bisikletle ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Devlet 600 lira bayram harçlığı dağıtıyor! Herkes faydalanacak! Başvurular başladı hemen kaydolun!

97 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...