İş Fırsatları

DSİ personel alımı 2022 başvuruları yarın başlıyor! Devlet su işleri 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Devlet Su İşleri Kamu Personeli alımının ayrıntıları belli oldu. Devlet Su İşleri personel alımı 2022 başvuruları yarın başlıyor! İş arayanlar sakın kaçırmayın! Mülakatsız başvurular yarın başlıyor! Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı başvuru şartları neler? İşte detaylar... Toplamda 196 kişilik kadro açan DSİ KPSS puanına göre personel alımı yapılacak

Devlet Su İşleri Kamu Personeli alımının açıklandı. Toplamda 196 kişilik kadro açan DSİ KPSS puanına göre personel alımı yapılacak. Öte yandan personel alımında herhangi bir mülakat yapılmayacak.

PERSONEL ALIMINDA MÜLAKAT OLACAK MI?

Devlet Su İşleri personel alımı 2022 için adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacağı açıklandı. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında gerçekleştirilecek. Buna göre 4/B kapsamında alınacak personeller için kadro sayısı kadar atama yapılacak. Yedek aday ise KPSS puan sırasına göre kadro sayısının 4 katı kadar seçilecek.

BAŞVURULAR YARIN BAŞLIYOR!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları için net tarih açıklamdı. Adaylar  20 ve 30 Temmuz 2022 tarihleri arasında başvuru gerçekleştirebilecek. Başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilecek.

Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...

196 PERSONEL DAĞILIMI

İşinolsacom'da yer alan habere göre, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 40 farklı şehirde Temizlik Personeli alımı gerçekletirecek. İşte DSİ kontenjan açtığı o iller;

KPSS PUANI AÇIKLANDI!

Temizlik Personeli alımları düşük KPSS puanı ile yapılacak. Buna göre adayların 2020 senesinde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP 94 puan türünden en az 55 puan almış olması gerekiyor. Aynı zamanda adayların 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları yerine getirmesi gerekiyor.

İLAN  DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Tapudaki ipotek nasıl kaldırılır?

Mutfak tüpü fiyatları ikiye katlandı! Yarım tüp soranlar arttı! Aygaz, İpragaz, Mogaz 19 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kara kara düşünen altın yatırımcısına son dakika müjdesi! Altın işte o gün yükselecek! Altını olanlar hemen bakın!

Engelli ve hasta maaşına temmuz zammı geldi! 2022 yılı evde bakım maaşı ne kadar oldu