Genel

DSİ personel alımı başladı mı? DSİ personel alımı ne zaman? İşte başvuru şartları!

DSİ personel alımı vatandaşların araştırdığı konular arasında yer alıyor. İşte DSİ personel alımı başvuru şartları!

DSİ personel alımına dair detaylar nelerdir? DSİ personel alımı başladı mı? DSİ personel alımı ne zaman? şeklindeki sorular iş başvurusu yapacak kişilerin sıkça sorduğu sorular arasında yer alıyor.

İşte DSİ personel alımına dair merak edilen detaylar…

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI?

DSİ personel alımı hakkında detaylar araştırılıyor. DSİ konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de ilgiler için yayınladı. Bu haberin ardından DSİ personel alımı başvuru şartları, koşulları sorgulanmaya başlandı. DSİ personel alımı ne zaman? DSİ personel alımı başvuru şartları neler? Soruları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

DSİ personel alımı yapacağını Resmi Gazete’de duyurdu. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) "Açık Kamu İş İlanları" bölümünde yeni ilanları yayınladı. Belirtilen şartları taşıyan vatandaşlarda DSİ personel alımı iş başvurusuna başvurabilir. DSİ personel alımı başvuru koşulları nelerdir, belirtilen şartlar nelerdir? bu sorular yanıt bulmayı bekliyor. İşte DSİ personel alımına dair merak edilenler ve cevaplanmasını beklenen DSİ personel alımı ne zaman? DSİ personel alımı başvuru şartları nelerdir? sorularının detaylı yanıtları…

DSİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

DSİ personel alımı ne zaman yapılacağına dair detaylar gelince haberimize eklenecektir.

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), taşra teşkilatında çalışacak 50 bekçi alımı gerçekleştirecek. DSİ'nin konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, DSİ, taşra teşkilatında bekçi olarak çalıştırılmak üzere 50 sürekli işçi alacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) "Açık Kamu İş İlanları" bölümünde ilan edilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını İŞKUR il müdürlükleri ya da  www.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden yapabilecek.

DSİ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI 2022!

Fed faiz kararından sonra bilanço ortaya çıktı! İşte detaylar!

Emekli promosyonlarında beklenmedik gelişme! Halkbank, Yapı Kredi, Garanti emekli promosyonu hazırlıkta!

Emekli maaş farklarında son durum! Emekli maaş farkları ne zaman yatırılacak?