İş Fırsatları

DSİ personel alımında acil kod verdi! DSİ personel alımı 2022 ne zaman? DSİ personel alımı şartları nelerdir?

Devlet Su İşleri (DSİ) alımları vatandaşlar tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. DSİ acil kod ile personel aradığını duyurdu. İşte detaylar!Peki DSİ personel alımı 2022 ne zaman? DSİ personel alımı şartları nelerdir?

Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesinde çalışmak isteyenler, açıklanan personel alım başvurularını araştırıyor. Peki DSİ personel alımı 2022 ne zaman? DSİ personel alımı şartları nelerdir?

İşte o detaylar…

DSİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Sözleşmeli bilişim personeli kadrosu için 7 personel alımının yapılacağını bildirdi. İşte alım yapılacak kadrolar ve personel sayısı;

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Personel alımı başvuruları internet ortamından alınacak. E-Devlet– Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresleri üzerinden başvurular yapılacak. 12 Ekim tarihinde başlayan başvurular 23 Ekim'e kadar devam edecek.

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

-  657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları karşılıyor olmak,

- Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veyahut bunlara denkliği bulunan Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenilemek için ne yapmam gerek?

Emekli zammında çifte zam mı yolda? İşte herkesi heyecanlandıran haber!

Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?