04 / 05 / 2024

Dumankaya Athletico Towers Bahçeşehir fiyat listesi!

Dumankaya Athletico Towers Bahçeşehir fiyat listesi!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Dumankaya Athletico Towers Bahçeşehir fiyat listesi 131 bin TL'den başlıyor. İlk 100 konutun satışına özel fiyatlarla sunulan Dumankaya Athletic-O Towers teslim tarihi Kasım 2016 yılı olarak belirtiliyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükselen Modern Vadi Evleri'nin üçüncü etabı Athletico Towers  Dumankaya İnşaat  tarafından satışa sunuldu. Dumankaya Athletico Towers Bahçeşehir fiyat listesi 131 bin TL'den başlıyor.


Athletico Towers Bahçeşehir satılık stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 2 kule olarak inşa ediliyor olan Dumankaya Athletico Towers projesinde kulelerden biri satışa çıktı.


630 adet daireden meydana gelene Athletico Towers Dumankaya teslim tarihi 2016 yılının Kasım ayı olarak belirtiliyor. Dumankaya Athletico Towers Bahçeşehir projesinde hafriyat çalışmaları devam ediyor.  Athletico Towers Bahçeşehir'de kuleler 28 ve 32 katlı olarak inşa edilecek.


Dumankaya Athletico Towers Bahçeşehir fiyat listesi öncesinde ödemelerden bahsedelim. Athletico Towers Bahçeşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak taksitli olarak ödemeler yapılıyor.


Athletico Towers Bahçeşehir projesi içerisinde basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi olanaklar yer alıyor. Athletico Towers Dumankaya satış ofisi ile 0212 672 88 98'ı arayarak görüşebilirsiniz.



Dumankaya Athletico Towers Bahçeşehir fiyat listesi!


Stüdyo daire tipleri 131 bin TL'den,

1+1 daire tipleri 208 bin TL'den,

2+1 daire tipleri 281 bin TL'den başlayarak yükseliyor.



Athletico Towers Dumankaya iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön