14 / 05 / 2024

Dumankaya Çözüm Ortakları 2009 Ödülleri sahiplerini buldu

Dumankaya Çözüm Ortakları 2009 Ödülleri sahiplerini buldu

Halit Dumankaya; "Çözüm ortaklarımızla yakaladığımız uyumlu çalışma neticesinde kriz bize hiç uğramadı" dedi



İstanbul - 46 yıllık birikimiyle inşaat sektörünün en deneyimli ve en dinamik kuruluşlarından biri olan Dumankaya İnşaat'ın düzenlediği "Dumankaya Çözüm Ortakları 2009 Ödülleri" 7 Eylül Pazartesi akşamı Titanic Business Hotel'de gerçekleştirilen iftar davetinde sahiplerini buldu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Dumankaya Çözüm Ortakları 2009 Ödülleri"nde Konsept İstanbul ve Trend Ekstra projelerindeki performanslarına göre ilk 3'e giren firmalar ile Şantiyeye Uyum, Satış Sonrası Hizmetler, En İyi Proje Geliştirme En İyi Çözüm Ortağı ve Onur Ödülü kategorilerinde ödüle layık görülen firmalara plaketleri sunuldu.


Yaklaşık 350 kişinin katıldığı iftar yemeğinde dağıtılan ödüller öncesi ilk konuşmayı yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halit Dumankaya, "Krize rağmen çözüm ortaklarımızla yakaladığımız uyumlu çalışma neticesinde kriz bize hiç uğramadı. Bugün geldiğimiz noktaya bakacak olursak Türkiye'nin en büyük ilk 500 şirketi içerisinde yer alıyoruz ve vergi sıralamalarında üst sıralarda yer alarak kazanmamızın yanı sıra ülkemize de kazandırıyoruz. Bu başarı Dumankaya ekipleriyle çözüm ortaklarımızın gayretli çalışmalarıyla sağlanmıştır" dedi.

Dumankaya İş Geliştirme ve Planlama Direktörü Abdullah Yazıcı'nın Çözüm Ortakları Değerlendirme sistematiğindeki yenilikleri paylaştığı konuşmasının ardından gecenin son konuşmasını Dumankaya Üretim Direktörü Bahadır Nal yaptı. Nal, " iş ortaklarıyla birlikte grubun giderek daha da büyüyen bir aile olduğunu belirterek başarılı çalışmalarından ötürü tüm çözüm ortaklarına teşekkür etti.


Geri Dön