06 / 05 / 2024

Dumankaya, DKY Kartal'ı ilk kez MIPIM'de tanıttı!

Dumankaya, DKY Kartal'ı ilk kez MIPIM'de tanıttı!

MIPIM’de ‘DKY Kartal’ projesini ilk kez tanıtan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, yeni projeleri için 220 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi. İşte ayrıntılar...



MIPIM’de ‘DKY Kartal’ projesini ilk kez tanıtan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya,  yeni projeleri için 220 milyon dolar yatırım yapacaklarını söyledi. Projede, 6 blokta 327 konut, 20 bin metrekarelik ise ofis alanı bulunacak. Geçen yıl MIPIM’de Metro Properties ile el sıkıştıkları için projede Metro Cash & Carry mağazası da yer alacağını belirten Dumankaya, DKY Kartal’ı 2017’de tamamlayacaklarını kaydetti.


3 MİLYARLIK PLAN 


Bu yıl 4 gayrimenkul projesi satışa çıkaracaklarını söyleyen Ali Dumankaya, “Kartal’ın yanı sıra mayıs ayında Kağıthane’deki 200 konutluk projemize başlayacağız. Haziran ayında yapılacak seçim sonrasında ise Kağıthane Çeliktepe ve Sultabeyli’deki projelerimizi devreye girecek. İstanbul Yenisahra’da 240 dönümde planlanan kentsel dönüşüm projesi ise 2016 planlarımız arasında. 2 yılda 10 proje ile 3 milyar liralık yatırım yapacağız” dedi. Fuarın geçen yıl verimsiz geçtiğini, bu yıl ise Türkiye’nin önemli bir çıkış yaptığını belirten Dumankaya, “Geçen yıl firmalar birbirini ağırladı. Bu yıl İstanbul Çadırı, katılımcı firma ve belediyeler dikkat çekti” dedi.


Hürriyet





Geri Dön