28 / 04 / 2024

DKY Kartal ve Kağıthane'de ön talep süreci bugün başladı!

DKY Kartal ve Kağıthane'de ön talep süreci bugün başladı!

Firma: DKY İnşaat

DKY İnşaat İstanbul'da hayata geçireceği 2 yeni projesinde ön talep sürecine başladı. İstanbul Kartal ve Kağıthane'de inşa edilen projelerin lansmanı 25 Mart tarihinde gerçekleşecek...



DKY İnşaat tarafından inşa edilen DKY Kartal projesinin ön talep süreci bugün başladı. 25 Mart'ta yapılacak lansman ile resmi satışa çıkacak olan proje 6 konut bloğu, 1 ofis bloğu ve ticari blok olarak yükseliyor. 


DKY Kartal projesinde 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede ayrıca loft ve bahçe dubleksi daire tipleri de bulunuyor. Harfiyat çalışmalarının başladığı projede toplam 320 tane daire yer alıyor.  İnşaatın başlamasından 2 sene sonra teslim edilecek olan proje E5'in üzerinde ve metroya yakın mesafede konumlandırılıyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çeken proje 220 milyon dolar proje değerine sahip. 


DKY İnşaat'ın Kağıthane'de inşa edeceği projesinde de ön talep süreci bugün başladı. Hafriyat çalışmalarının devam ettiği projede resmi satışlar Nisan ayının sonu Mayıs ayının başı gibi başlayacak. 


DKY İnşaat bu yıl toplam 4 proje yapacak. Firmanın Çeliktepe'de inşa edeceği proje kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak. Konut projesi olarak tasarlanan proje 2015 yılının ikinci yarısında başlayacak. Özel koneptle tasarlanan projede hak sahipleriyle anlaşıldı. Proje kapsamında toplam 9 bina yıkılacak. 


DKY İnşaat ayrıca Sultanbeyli'de de kentsel dönüşüm proje yapacak. Ticari ağırlıklı olarak tasarlanan projede konutlar da bulunuyor. Projedeki hak sahipleriyle anlaşma sağlandı. 


Esra Nur Açkı-Cannes


Geri Dön