03 / 07 / 2024

'Dolar bugünden itibaren 60 TL olması gerekiyordu' diyen Selçuk Geçer elinde doları olanları uyardı!

'Dolar bugünden itibaren 60 TL olması gerekiyordu' diyen Selçuk Geçer elinde doları olanları uyardı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ekonomiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, 'doların bugün itibariyle 60 TL olması gerekiyordu.'' dedi. Selçuk Geçer son dakika dolar yorumu... 



Ekomomist Selçuk Geçer, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ekonomiye yönelik öenmli açıklamalarda bulundu. Geçer, Şimşek'in açıklamalarını değerlendirerek doların gerçek değerine ulaştırılmadığını söyledi.

DOLARIN BUGÜN 60 TL OLMASI GEREKİYORDU!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların gerçek değerinde olmadığını üstüne basa basa açıkladı. Geçer, doların enflasyon kadar yükselmediğini söyleyerek '' Dolar gerçek değerinde olmadığı için diğer ülkelerle asgari ücreti kıyaslayamazsın.'' dedi.

Bugün itibarıyla doların 60 TL olması gerektiğine dikkat çeken Selçuk Geçer, ''Bu durumda asgari ücret 300 dolara denk geliyordu. Eğer dolar 60 TL olsaydı, şu anda asgari ücret 30 bin TL olurdu" ifadelerini kullandı.

DOLARIN 30-33 LİRA ARASINDA SABİTLENECEĞİNİ ZANNEDİYORLAR!

Geöer, yabancı yatırımcının faiz getirilerine de vurgu yaparak Dolar kurunun 30 ile 33 arasında sabitleneceğini düşündüklerini söyledi.

Geçer ''Biz yabancılara yüzde 50 döviz faizi teklifinde bulunduk. Yabancılar TL'ye geçiş yaparak yüksek faiz getirisi elde ediyor. Bu faiz geliriyle dolar alıyorlar ve 100 bin dolarları 135 bin dolara yükseltiyorlar. Asıl soru ise, 35 bin dolar kimin? Bu vergi paketinden karşılanıyor" dedi. 

 Dolar bugünden itibaren 60 TL olması gerekiyordu diyen Selçuk Geçer elinde doları olanları uyardı!

VERGİ ALINIRSA FELAKET GELİR!

Geçer, Şimşek'in Kripto varlıkları vergi kapsamına almayı düşündüklerini, bir sonraki pakette borsa kazançlarının da vergilendirilmesi üzerinde çalışıtıklarını açıklaması üzerine bu durumun gerçekleşmesi üzerine 'felaket olur' yorumunu yaptı. 

KAPALIÇARŞI'DA DÖVİZ KURLARI NE KADAR? GÜNCEL EURO VE DOLAR KURU 2 TEMMUZ 2024!

2 Temmuz 2024 Kapalıçarı döviz kurları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''euro bugün ne kadar? Dolar kuru yükseldi mi, düştü mü? Dolar/TL kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.  Dolar kuru bugün 32,61 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 34,97 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi 1,0720 bandında hareket ediyor.

Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan yeni dolar tahmini geldi! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar tam bu kadar olacak!

Altın düştü! Düğünü olanlar Kapalıçarşı'ya koştu! 22 ayar Ajda bilezik 10 gram kaç TL? 1 Temmuz altın bilezik fiyatları

Geri Dön