02 / 07 / 2024

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyenler için kampanya! Aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi müjdesi

Ziraat Bankası'ndan ev almak isteyenler için kampanya! Aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi müjdesi

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası ile aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi kullandırıyor. İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenler için ortak konut kredisi kampanyası başlattı. 

Söz konusu kampanya ile aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi kullanılabiliyor.  İşte Ziraat Bankası ortak konut kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen alt ve orta gelir grubu için büyük bir fırsat olarak belirtilen ortak konut kredisi kampanyası birden fazla kişinin gelirini birleştirerek daha yüksek taksitlerle kredi kullanma imkanı sağlıyor. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre düşük taksit imkanıyla dikkat çeken ortak konut kredisi, düzenli gelire sahip iki ile beş kişi arasında kullanılabiliyor. 

Ziraat Bankası ndan ev almak isteyenler için kampanya! Aylık 17 bin 739 TL taksitle 2.5 milyon TL konut kredisi müjdesi

Söz konusu kredi, alınacak olan konutun piyasa değerine ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından belirlenmiş olan maksimum kredi miktarlarına göre hesaplanıyor.  Yine paylaşılan bilgilere göre alınmak istenen konutun üzerine ipotek konulacak ve banka tarafından gerek görüldüğü zaman ek güvence talep edilebilecek.


ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranını yüzde 3,49 olarak açıklandı. Söz konusu konut kredisi 2 milyon 500 bin TL olarak 120 ay vadeli şekilde kullanıldığı zaman aylık taksit tutarı 88.695,76 Türk Lirası oluyor. Söz konusu bu kredi toplamda beş kişi olarak ortak kredi kapsamında kullanıldığı zaman her bir kişinin ödemesi gereken aylık taksit 17.739,152 Türk Lirası oluyor. 

Ziraat Bankası ortak konut kredisi kampanyası için gerekli olan bazı evraklar bulunuyor. Kredi kullanmak isteyenlerin talep edilen evrakları tamamlaması gerekiyor. Bu evraklar arasında kimlik belgesi, gelir durumunu gösteren belgeler ve alınacak gayrimenkulün tapu kaydı yer alıyor. Ziraat Banası bu belgeleri detaylı bir şekilde inceleyip, kredinin onaylanıp onaylanmayacağına karar veriyor. 
 

Emeklilere hem zamlı maaş hem 18 bin TL ek ödeme müjdesi: Bu ay hesaplara tek tek yatacak! Yapı Kredi promosyon!

Milli Emlak 3 şehirde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Kiracı mağduru doktor ev sahiplerine sordu: Bu şartlarda evinizi kiraya verir misiniz gerçekten?


Geri Dön