02 / 07 / 2024

Emeklilere hem zamlı maaş hem 18 bin TL ek ödeme müjdesi: Bu ay hesaplara tek tek yatacak! Yapı Kredi promosyon!

Emeklilere hem zamlı maaş hem 18 bin TL ek ödeme müjdesi: Bu ay hesaplara tek tek yatacak! Yapı Kredi promosyon!

Temmuz'da artacak emekli maaşı ile beraber yeni promosyon rakamları da açıklandı. Peki Yapı Kredi emekli promosyon ne kadar Temmuz 2024? İşte Yapı Kredi emekli promosyon başvuru...



Emekliler, dört gözle Temmuz zammını beklerken, yeni ayın promosyonları da belli oldu. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarında emekli promosyonlarının 8 bin TL ile 12 bin TL arasına yükseltildiğini açıklamasının ardından, özel bankalar da promosyon reklamlarını güncelledi. 

Emekli promosyonlarında Haziran ayı kampanyaları sona ererken; Temmuz'da artacak emekli maaşı ile beraber yeni promosyon rakamları da açıklandı. 

Emekliler, en yüksek promosyon veren bankaları merakla araştırıyor. En çok araştırılan bankalar arasında da Yapı Kredi yer alıyor. Peki Yapı Kredi emekli promosyon ne kadar Temmuz 2024? İşte Yapı Kredi emekli promosyon başvuru...

Emeklilere hem zamlı maaş hem 18 bin TL ek ödeme müjdesi: Bu ay hesaplara tek tek yatacak! Yapı Kredi promosyon!

YAPI KREDİ PROMOSYON BAŞVURUSU TEMMUZ 2024 

1 Temmuz 2024 – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında SGK emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emeklilere nakit promosyon ödeniyor. 
SSK veya Bağ-Kur’dan yeni emekli olacakların; e-Devlet / SGK Müdürlüklerine yapacakları başvuruda, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalışmakta olunan kuruma ya da Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına verecekleri emeklilik başvurusu dilekçesinde Yapı Kredi’yi tercih etmesi gerekiyor. 

Yapı Kredi müşterisi iseniz Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden maaşlara kolayca taşınabiliyor.  Ayrıca 444 0 444 / 0850 222 0 444’ten Müşteri İletişim Merkezimizi aranarak, yalnızca nüfus cüzdanınızla size en yakın şubeye giderek ya da e-Devlet üzerinden SGK emekli maaş taşınabiliyor. 

Yapı Kredi müşterisi olmayanlar Yapı Kredi Mobil’i indirerek kolayca emekli maaşını taşıyabiliyor. e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla da SGK emekli maaşı taşıma işlemi yapılabiliyor. 

Emeklilerin bu başvurunun ardından, ilk maaş dosyası SGK’dan Bankaya gönderildiğinde, seçmiş olduğunuz Yapı Kredi şubesinden adınıza açılacak "Emekli Maaş Hesabı"nızdan Yapı Kredi Banka Kartı ile emekli aylığı alınmaya başlanabiliyor. 

Emeklilere hem zamlı maaş hem 18 bin TL ek ödeme müjdesi: Bu ay hesaplara tek tek yatacak! Yapı Kredi promosyon!

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR TEMMUZ 2024?

Yapı Kredi tarafından Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir şart aranmadan ödenen emekli promosyon rakamları şu şekilde: 

Bir aylık net maaş 9.999 TL'ye kadarsa 6.250 lira; 10 bin TL - 14.999 TL arasındaysa 10 bin lira; 15 bin TL - 19.999 TL arasındaysa 12.500 lira; 20 bin TL’nin üzerindeyse 15 bin lira nakit ödeme yapılıyor. 

Ayrıca, iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi halinde ek 1.500 TL, bireysel kredi kartları ile toplamda 1.000 TL harcama yapıldığında ek 1.000 TL,  ilk defa Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapılması ya da apı Kredi Mobil uygulamasını yeniden aktif kullanmaya başlaması durumunda da ek 500 TL ödeniyor. 

Ek ödüllerle birlikte Yapı Kredi promosyon ödemesi 18 bin Türk Lirası'na yükseliyor. 

Emeklilere kök maaş şoku! Temmuz zammı tek tek açıklandı: Maaşlara yüzde 27 zam!

Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten Temmuz ayının ilk haftası için yeni uyarı!

Eski ve yeni kiracının ödediği kiralar gündeme oturdu! 5 katı fark! Eski kiracının ev sahibi olsanız ne hissedersiniz?


Geri Dön