02 / 05 / 2024

Dumankaya Gizli Bahçe Villaları Kaliforniya mimarisinde tasarlandı!

Dumankaya Gizli Bahçe Villaları Kaliforniya mimarisinde tasarlandı!

Dumankaya İnşaat, Tuzla Aydınlı da hayata geçirdiği oturuma hazır Gizli Bahçe Villa projesini satışa sundu. 51 dönüm arazi üzerine konumlandırılan Villa Gizli Bahçe’de 3 tipte 49 villa bulunuyor...




Dumankaya, Kaliforniya mimarisini kullandığı Gizli Bahçe Villaları'nı satışa çıkardı. Oturmaya hazır projede fiyatlar 1.4 milyon liradan başlıyor.


DUMANKAYA İnşaat, Tuzla Aydınlı da hayata geçirdiği oturuma hazır Gizli Bahçe Villa projesini satışa sundu. 51 dönüm arazi üzerine konumlandırılan Villa Gizli Bahçe’de 3 tipte 49 villa bulunuyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya Kaliforniya mimarisiyle dizayn edilen villaların konumları itibariyle birbirlerinin manzarasını kesmediğini ve orman havasıyla İstanbul’un karmaşasından uzakta sakin ve dingin bir hayat imkânı sunduğunu söyledi. Her villanın kendine ait havuz ve otoparkının bulunduğunu vurgulayan Uğur Dumankaya, ayrıca ortak kullanım alanlarında açık havuz, güneşlenme terasları ve bahçelerinde bulunduğunu sözlerine ekledi.  


'GİZLİ BAHÇE' BÖLGENİN ADI OLDU  

Dumankaya buraya gizli bahçe dediklerini, çünkü bu bölgede hayata geçirdikleri projeler sayesinde buraların artık “Gizli Bahçe Bölgesi” olarak anıldığını belirterek, "Lüksü, tasarımı ve konforu bir arada sunan projemiz bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak. Mimarinin çevreyle uyumu,  Gizli Bahçe bölgesinin degˆerine degˆer katıyor” dedi.


%16'YA VARAN İNDİRİM FIRSATI

Sabiha Gökçen Havalimanına 5 dakika uzaklıkta yer alan projede 256 metrekare, 267 metrekare ve 271 metrekare büyüklükte 3 adet villa tipi bulunuyor. Uğur Dumankaya,  1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 773 bin TL arasında değişen fiyat seçeneklerine sahip projede yüzde 16'ya varan indirim fırsatları ve  ödeme avantajları ile villa sahibi olmanın mümkün olduğunu belirtti.


EN ÇOK KAZANDIRAN BÖLGE

Villa Gizli Bahçe ile yatırımcılara çok kazandıracak bir proje hayata geçirdiklerini belirten Dumankaya sözlerine şöyle devam etti: “Villa Gizli Bahçe’nin bulunduğu Tuzla-Aydınlı bölgesi, son yıllarda yatırımcıların en çok kazanç sağladığı bölgelerden biri olarak dikkat çekiyor. Bölge, önümüzdeki yıllarda bilim, teknoloji ve kongre merkezi  olarak değerlendirilecek. Projenin Sabiha Gökçen'e yakınlığı da büyük  avantaj sağlıyor."  


Akşam


Geri Dön