29 / 04 / 2024

Dumankaya Hi-Fit projesinin ikinci etabı satışa çıktı! 72 ay sıfır faiz!

Dumankaya Hi-Fit projesinin ikinci etabı satışa çıktı! 72 ay sıfır faiz!

Dumankaya İnşaat'ın, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği sağlık, spor ve teknoloji bir araya getiren hi-Fit projesinin lansman kampanyasında satış adedi 100'ü geçerken, yeni konsept de büyük ilgi gördü...



Dumankaya İnşaat'ın, Bahçeşehir'de hayata geçirdiği sağlık, spor ve teknoloji bir araya getiren hi-Fit projesinin lansman kampanyasında satış adedi 100'ü geçerken, yeni konsept de büyük ilgi gördü. Projede birinci etabın satışları, kısa sürede tamamlanırken, lansmana özel fiyatlar ile ikinci etabın satışlarına da başlandı. Lansmanına özel olarak sunulan 72 ay sıfır faiz kampanyası 31 Mayıs'a kadar sürecek. 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "hi-Fit projesi daha önce sektörde yapılmayanı hayata geçiren bir proje. İçinde bulunduğumuz çağa uygun yaşam alanlarına sahip olma isteği ve beklentileri göz önüne alınarak tasarlan hi-Fit ile daire sahibi olmak isteyenler zinde bir hayat için ihtiyaçları olan her şeyi bir arada bulabilecekleri yepyeni bir yaşam alanı imkânına sahip olacaklar" diye konuştu. 


Vatan Gazetesi 



Telefon: 0212 672 88 98 

Web: www.dumankaya.com



Geri Dön