03 / 05 / 2024

Dumankaya İkon, Facebookta tanıtılıyor!

Dumankaya İkon, Facebookta tanıtılıyor!

Dumankaya, İstanbul'un yeni ikonu olmaya aday projesi Dumankaya İkon’u, Facebook’ta hayata geçirdiği bir uygulama ile tanıtıyor. Yoğun ilgi uyandıran uygulama binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor



Teknolojiyi sadece konut üretiminde değil, yaşama alanlarıyla bütünleştirerek yorumlayan Dumankaya; Facebook, Twitter, Vimeo, Flickr ve Linkedin gibi sosyal medya platformlarında açtığı kurumsal hesaplarının ardından, şimdi de İstanbul'un ikonu olmaya aday yeni projesi Dumankaya İkon’u, Facebook’ta hayata geçirdiği bir uygulama ile tanıtıyor. www.facebook.com/dumankayaikon sayfasında 8 Ekim 2010 Cuma günü başlayan uygulama her gün binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor.

İnşaat sektörü için bir ilk sayılan bu Facebook uygulamasını kullanan kullanıcılar, İstanbul’un yükselen yıldızı Dumankaya İkon’un üzerinde, birlikte yaşamak istediği arkadaşlarını etiketleyerek komşularını seçiyor ve uygulamaya davet ediyorlar. 9 Kasım’a kadar, en çok arkadaşını davet eden katılımcılardan birinciyi Apple iPad, ikinciyi Sony Play Station 3, üçüncüyü ise Nintendo Wii bekliyor. 8-25 Ekim 2010 tarihleri arasında 19bine yakın kişinin kullandığı uygulama ile Dumankaya İKON üzerinde etiketlenen kişi sayısı 38 bine yaklaştı.

Teknolojiyi yakından takip ederek son gelişmeleri bünyesine katan Dumankaya, müşterileri ve diğer tüm sosyal paydaşları ile iletişimde olduğu mecralara her gün bir yenisini daha ekliyor. Tüm sosyal paydaşları ile daha yakın iletişim içerisinde olmak için Facebook ve twitter vb. sosyal ağlardaki mevcudiyetini aktif bir şekilde sürdüren Dumankaya, bu iletişimi daha güçlü hale getirmek için bir sosyal medya ajansı ile çalışıyor. Türkiye’de inşaat sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyan bu işbirliği neticesinde Dumankaya, yenilikçi uygulamalarını daha da geliştirmeyi hedefliyor.


Geri Dön