01 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat 716 konut için yapım ihalesi açtı

Dumankaya İnşaat 716 konut için yapım ihalesi açtı

Dumankaya İnşaat, yeni yaptıracağı 716 konut için ada içi, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi ihalesi açtı



Dumankaya İnşaat tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Avrupa yakasında 2010 yılı içerisinde başlayacak olan 716 adet konut, ada içi, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işi anahtar teslim yoluyla ihale edilecek. İhaleye katılacak olan firmalarda;
- Son 5 sene içerisinde aynı sözleşme kapsamında en az 80 bin metrekare inşaat alanına sahip konut, ada içi, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işini anahtar teslim iş esasına göre "Ana Yüklenici" olarak tamamlamış olmak,
- Herhangi bir kamu veya yerel yönetimce cezai duruma düşmedikleri ve yasaklı olmadıklarına dair yazılı taahhütte bulunmak gerekiyor.

Aday firmaların ön yeterlilik alabilmeleri için şartnameyi 23 Mart 2010 günü saat 17.00'ye kadar Ekinciler Caddesi Ekinciler Plaza No 1 Kat 6 Kavacık Beykoz İstanbul adresindeki ProPlan Proje Yönetim A.Ş.'den temin edebilecekleri duyuruldu.
Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com   

Basında yer alan diğer haberler;

Dumankaya, 716 konut için taşeron arayışında
Dumankaya, yaptıracağı 716 konutta birlikte çalışmak için çözüm ortağı olabilecek firmalar aradığını açıkladı.  Firmadan yapılan açıklamada 716 konutla birlikte altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmasının yapılacağı inşaatın İstanbul Avrupa yakasında yer alacağı belirtildi.
Dumankaya birlikte çalışacağı firmayı seçmek için ihale düzenleyecek. Aday firmaların ihaleye katılabilmeleri için 23 Mart 2010 tarihine kadar ön yeterlilik alabilmeleri için şartnameyi ProPlan Proje Yönetim'den edinmeleri gerekiyor.
Açıklamada altı çizilen bir diğer nokta da ihaleye katılacak firmaların özellikleri oldu. Buna göre, firmaların son 5 sene içersinde aynı sözleşme kapsamında en az 80  bin metrekare inşaat alanına sahip konut, ada içi, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaat işini anahtar teslim iş esasına göre ana yüklenici olarak tamamlamış olmaları gerekiyor. İkinci şart ise herhangi bir kamu veya yerel yönetimce cezai duruma düşmediklerini ve yasaklı olmadıklarını bir belgeyle onaylamaları. 
Tebernüş Kireçci


Geri Dön