05 / 05 / 2024

Dumankaya inşaattan yıl sonuna özel kampanya!

Dumankaya inşaattan yıl sonuna özel kampanya!

Yeni kampanyada yüzde 1 KDV avantajı bulunan Dumankaya inşaat projelerinde, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirimle daire sahibi olma imkânı sunulurken, banka kredili saüşlarda da 36 ay vade ve yüzde 0 faiz gibi fırsatlar sunuluyor...





DUMANKAYA İnşaat, yeni yıla ev sahibi olarak girmek isteyenler için özel bir kampanya hazırladı. Yeni kampanyada yüzde 1 KDV avantajı bulunan Dumankaya inşaat projelerinde, peşin ve vadeli satışlarda yüzde 12 indirimle daire sahibi olma imkânı sunulurken, banka kredili saüşlarda da 36 ay vade ve yüzde 0 faiz gibi fırsatlar sunuluyor. 


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya kampanya ile ügüi şunları söyledi: "Şu anda stoklarda yüzde 1 KDV ile satılan konutlar mevcut. Stoklar bittikten soma yeni başlanan projelerle birlikte KDV yüzde 18'e çıkacak. Bu avantaj sadece stoklarla sınırlı. Kampanyamız yoğun bir ilgi gördü." 31 Aralık 2013'e kadar devam edecek kampanya Maltepe'deki Riüm İstanbul, Bahçeşehir'deki Modern Collection ve Dumankaya Konsept Halkalı projelerini kapsıyor. 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön